Webshop te koop met meubels voor kinderkamers

Webshop te koop met meubels voor kinderkamers

Klanten bestand van 12.000 en bezoekersaantal van 116.181 in 2013

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze webshop als: door het brede assortiment en een online only model kun er scherp geprijsd via partners worden verkocht, een voorbeeld hiervan zijn kdv's die hun klanten korting geven voor deze shop.
Er zit nog meer potentie in deze webshop als de conversie in de shop is nog relatief laag met 12000 bezoekers. dit analyseren en verbeteren is eigen de eerste logische stap.
Er zit nog meer potentie in deze webshop als er zijn veel ouderen (opa's en oma's) die de shop gebruiken om een kado te geven.hier wordt nog onvoldoende op ingespeeld qua beleving, inspiratie en bijv. veiligheid..
Andere redenen om deze webshop te kopen
  • Het klantenbestand telt 12000 klanten met emailadres gesegmenteerd in baby en peuter/kleuter doelgroep. Her is nog nooit iets mee gedaan qua emailmarketing.
Deze webshop beschikt over waardevolle contracten met leveranciers en deze webshop heeft door een goede historie met goed volume als een van de weinige webshops de inkoopcontracten direct met de fabrikanten.
Deze webshop heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze webshop heeft interessante verkooprechten. Deze zijn niet exclusief.
Deze webshop heeft een uniek pand / locatie
  • Er is nu een kantoorlocatie met opslag. De huur bedraagt 1250 euro per maand. Voor een periode van 4 maanden is 50% huurkorting van toepassing. Daarna nog 2 jaar 12,5%
Deze webshop heeft unieke producten / diensten die:
  • Met name het brede assortiment met 2500 producten wordt door klanten gewaardeerd. Dit kan via 4 nieuwe leveranciers waarmee de inkoopcontracten zijn gesloten groeien naar 4500 producten.
Deze webshop heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Met 8 bekende fabrikanten is een inkoopcontract. 2500 producten staan al in de shop. De overige 2000 moeten er nog bij (wordt aan gewerkt)
Een veranderingstraject zal deze webshop goed doen
  • De schaalgrootte van het bedrijf moet en kan omhoog maar de huige ondernemer is onvoldoende kapitaal krachtig dit te realiseren
Er is synergie als deze webshop samen gaat met een
  • Een ondernemer die voldoende kapitaal krachtig is om de groei te financieren. Door meer internet marketing, meerdere merken voeren en eventueel van diverse producten toch voorraad aan te houden.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Veel verkeer komt via links binnen. Qua SEO, SEA, Emailmarketing en sociale media is nauwelijks iets gedaan. Gezien de 4000 producten met merknamen en is dit een onbenutte kans