Schoonheidssalon te koop op uitstekende locatie (NH)

Schoonheidssalon te koop op uitstekende locatie (NH)

Met 130m2 zijn hier uitbreidingsmogelijkheden voor aanvullende diensten

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze schoonheidssalon als: veel klanten komen via de schoonheidsalon en laten ook ontharen via laser. maar eigenlijk leent het ontharen zich goed voor het werven van nieuwe klanten via (online) acties..
Er zit nog meer potentie in deze schoonheidssalon als de afslank activiteiten bevatten u alleen een advies (o.b.v. unieke diagnose methode). qua afslankproduccten, bewegen etc. is er nu minimale invulling. dit is een gemiste kans.
Andere redenen om deze schoonheidssalon te kopen
  • Toelichting, max. circa 30 woorden. Toelichting, max. circa 30 woorden. Toelichting, max. circa 30 woorden. Dit hoekpand ligt aan een doorgaande weg met een zeer ruime pui. Qua etalage en signing aan de gevel zijn er zeer veel mogelijkheden.
Deze schoonheidssalon heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze schoonheidssalon heeft een uniek pand / locatie
  • Met de flexibel in te richten 130m2 (huur 1750 euro ) op een toplocatie naast supermarkt en doorgaande weg zijn er veel uitbreidingsmogelijkheden voor nagelstudio, meer afslankmogelijkheden etc.
Deze schoonheidssalon heeft unieke producten / diensten die:
  • Door de combinatie van schoonheidssalon, afslankadvies en ontharen wordt de marge per klant vergroot . Hier zijn nog verbeterpunten mogelijk.
Een veranderingstraject zal deze schoonheidssalon goed doen
  • De huidige eigenaresse heeft een gespecialiseerde achtergrond waar zij mee verder wil. Hierdoor heeft ze niet de ambitie de groeikansen in dit bedrijf te realiseren.
  • Minder / ander management
Er is synergie als deze schoonheidssalon samen gaat met een
  • Een ondernemer of onderneemster die de aanwezige uitbreidingsmogelijkheid wil invullen. Door er zelf in te werken of er een formule van te maken
Deze schoonheidssalon heeft regionaal veel loyale klanten.