Goedlopend installatiebedrijf te koop (Noord Brabant)

Goedlopend installatiebedrijf te koop (Noord Brabant)

Nu al goed winstgevend en de kosten kunnen nog verder omlaag

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit installatiebedrijf als: de installatiebranche heeft zoveel kansen qua duurzame en nieuwe technologieën. de huidige ondernemer investeert daar niet actief meer in. maar een opvolger moet deze kansen wel willen pakken.
Er zit nog meer potentie in dit installatiebedrijf als als het vastgoed (500k koopsom) wordt overgenomen (koop of huur), kan de winkel van 90m2 in het dorp een andere bestemming krijgen en het woonhuis worden onderverhuurd..
Andere redenen om dit installatiebedrijf te kopen
  • De kosten van dit bedrijf zijn relatief hoog en onnodig. De winkel, locatie en 1 medewerker zijn niet echt rendabel maar worden om persoonlijke redenen aangehouden. (Hoeven niet worden overgenomen).
Dit installatiebedrijf beschikt over waardevolle contracten met klanten en er wordt zo'n 2 dagen per week gewerkt voor een woningstichting met 1000 woningen. hiervoor worden 'alle' werkzaamheden uitgevoerd.
Dit installatiebedrijf is financieel zeer gezond
  • Hoge marges
Dit installatiebedrijf heeft 1 sterke merknamen in eigendom.
Dit installatiebedrijf heeft een uniek pand / locatie
  • Het woonhuis, winkel en bedrijfsruimte zijn volledig geïntegreerd en heeft een waarde van ongeveer 500.000 euro. Dit kan worden overgenomen maar hoeft niet. Hierin is zowel huur als koop bespreekbaar
Dit installatiebedrijf heeft unieke producten / diensten die:
  • Het team is zeer breed ontwikkeld zodat ze een one-stop-shop zijn voor verwarmen, gas, water, sanitair, riool en dak
Er is synergie als dit installatiebedrijf samen gaat met een
  • Een installatiebedrijf dat wil uitbreiden in de regio Noord Brabant of qua diensten, Een enthousiaste veelzijdige starter zou ook kunnen maar kan qua financiering moeilijk zijn.
Dit installatiebedrijf heeft regionaal veel loyale klanten.