Innovatief vastgoedbedrijf zoekt MBI kandidaat

Innovatief vastgoedbedrijf zoekt MBI kandidaat

Concept is kleinschalig bewezen en moet opgeschaald worden

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit vastgoedbedrijf als: naast dit bedrijf is er een investeringsvehikel in oprichting dat intensief samenwerkt met deze organisatie.
Er zit nog meer potentie in dit vastgoedbedrijf als dit concept werkt ook internationaal en kan dus op termijn ook in andere landen worden uitgevoerd waar diverse vastgoed kansen liggen. .
Er zit nog meer potentie in dit vastgoedbedrijf als voor 400.000 euro kan 40% van de aandelen worden overgenomen. of er wordt een afspraak gemaakt waarbij arbeid geen salaris maar aandelen oplevert. beide is mogelijk afhankelijk van de kandidaat.
Andere redenen om dit vastgoedbedrijf te kopen
  • Dit bedrijf heeft de prognose om binnen een aantal jaar met ongeveer 10 medewerkers qua volume jaarlijks 100 miljoen euro aan vastgoed transacties te doen. (400 transacties van 250K).
Dit vastgoedbedrijf beschikt over waardevolle dit concept draait op basis van het koppelen van informatiestromen. het idee is niks zonder dat je over de datastromen en netwerkn beschikt..
Dit vastgoedbedrijf heeft een goed distributienetwerk
  • Er is een netwerk van buitenlandse investeerders
Dit vastgoedbedrijf heeft unieke producten / diensten die:
  • Door de combinatie van vraag, aanbod en financiering worden transacties rendabel en met normaal risicoprofiel mogelijk die in de traditionele markt onmogelijk lijken.
Een veranderingstraject zal dit vastgoedbedrijf goed doen
  • De huidige eigenaar is goed in vastgoed en heeft een netwerk daaromheen. Hij is minder goed in organisatorische opbouw van een bedrijf.
  • Minder / ander management
Er is synergie als dit vastgoedbedrijf samen gaat met een
  • Een MBI kandidaat die enerzijds commercie en vastgoed combineert en het bedrijf vanaf de bodem kan opzetten dus ook structuur kan aanbrengen in groei.
Dit vastgoedbedrijf heeft een vaste inkomstenstroom
  • Kopers en of huurders hebben langlopende verplichtingen naar de organisatie
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De doelstelling ligt voor het eerste jaar op 70 transacties