Bijzonder Italiaans restaurant te koop aangeboden

Bijzonder Italiaans restaurant te koop aangeboden

Absolute toplocatie met feestzaal en terras, lage huur, goedlopend concept

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN13HW250A
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Restaurants
Land:
Nederland
Regio:
Utrecht
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Geen staandaard Italiaan, bijzonder concept, zeer hooggewaardeerd door Iens.nl en prijswinnend bij andere toonaangevende diner websites dankzij toprecencies.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen, Consumenten - particulieren

Door goede Iens.nl referentie klanten uit het hele land en directe omgeving (middelgrote plaats) en gezelschappen die feesten en partijen geven.

Details

Dit Italiaans restaurant staat te koop in verband met:
te grote afstand woon werkverkeer (ruim 100 km). de huidige eigenaren ambiëren dezelfde topkwaliteit dicht bij huis te leveren Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Bijzonder Italiaans restaurant te koop aangeboden

Dit Italiaanse restaurant is gelegen op een toplocatie op de grens van Utrecht en Gelderland met een groot verzorgingsgebied. Het is geen standaard italiaan, op iens.nl wordt lovend op het concept gereageerd. Daarnaast worden duizend facebook volgers dagelijks op de hoogte gehouden van het dagmenu, thema avonden etc. De facebookpagina is aantoonbaar effectief gebleken voor tafelreserveringen. En bewijst zich dagelijks als platform voor veel interactie met de gasten (reviews, complimenten etc.)

Met 50 zitplaatsen, 20 (plus) terrasplaatsen en een ruimte voor besloten gezelschappen voor 25 personen zijn er veel mogelijkheden. Als het concept wordt voorgezet is een echte culinaire ondernemer benodigd want er wordt veel met (dag)vers gewerkt.

De huur is laag. Zeker gezien de A-locatie. Op de tweede etage is ook een appartement gelegen. De eerste verdieping is te gebruiken als privé feestlocatie voor besloten gezelschappen. Op de tweede etage bevind zich een 3 kamer appartement.

Gerelateerde onderwerpen:
Bijzonder Italiaans restaurant te koop aangeboden | Bijzonder Italiaans restaurant te koop gevraagd | Bijzonder Italiaans ..

Lees verder