Verswinkel broodjeszaak te koop

Verswinkel broodjeszaak te koop

Naast locatie voor passanten ook veel services naar bedrijven

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze verswinkel broodjeszaak als de bedrijvenkant kan worden uitgebreid want daar is de onderneming heel goed in; broodjes, bevoorraden kantines en zelf 'de boodschappen bezorgen'.
Andere redenen om deze verswinkel broodjeszaak te kopen
  • Er zijn nu 6 zitplaatsen, maar die kun je uitbreiden. Want nu kun je er ook ' de vergeten boodschappen doen' die ruimte kan beter worden benut.
Deze verswinkel broodjeszaak beschikt over contacten met klanten; er wordt vast geleverd aan grote bedrijven , dit vormt een vaste voorspelbare inkomstenstroom.
Deze verswinkel broodjeszaak heeft een uniek pand / locatie
  • Het pand zit net buiten het centrum tussen een aantal niet concurrernde afhaalzaken. Met gratis parkeren voor de deur is het 'een vast adres'. Het huurcontract is laag. (925 euro per maand)
Deze verswinkel broodjeszaak heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Voor de grote klanten is het bedrijf extreem flexibel, dit wordt gewaardeerd heeft jarenlange vaste relaties opgeleverd.
Deze verswinkel broodjeszaak heeft unieke producten / diensten die:
  • Producten zijn echt vers en goed, de standaarden liggen heel hoog
Een veranderingstraject zal deze verswinkel broodjeszaak goed doen
  • De werktijden in deze zaak zijn pittig. De zaak opent om 07.00 uur maar de ondernemer begint veel vroeger met voorbereiding om de ontbijten, broodjes voor bedrijven klaar te hebben
Er is synergie als deze verswinkel broodjeszaak samen gaat met een
  • Qua rendement is een goede individuele ondernemer met 'goedkoop' personeel ideaal. Want de twee eigenaren 'eten er nu samen goed van' maar werken er beiden in.
Deze verswinkel broodjeszaak heeft regionaal veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De locatie loopt goed met vaste klanten maar de openingstijden op zaterdag kunnen ook veel ruimer, maar dat trekt de ondernemer nu fysiek niet. In het verleden wel succesvol.