Bed and breakfast te koop met 2 vakantiehuizen (Ardennen)

Bed and breakfast te koop met 2 vakantiehuizen (Ardennen)

B&B is ook alleen te koop als toezicht wordt gehouden op de gites

Kansen

Er zit meer potentie in deze bed and breakfast als er zijn 3 opties: de b&b overnemen met toezicht op de gites, het volledige object overnemen, het volledige object overnemen inclusief uitbreiden op het kavel aan de overkant.
Andere redenen om deze bed and breakfast te kopen
  • Aan de overzijde ligt een bouwkavel van 40/70 meter. Hier is het eerste recht op koop op. Dus hele ambitieuze ondernemers kunnen op goede locatie nog uitbreiden.
Deze bed and breakfast heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Deze bed and breakfast heeft een goed distributienetwerk
  • Momenteel wordt de locatie aangeboden aan gaste via boekingssites zoals Bellvilla en lokale sites. Dit kan makkelijk worden uitgebreid
Deze bed and breakfast heeft een uniek pand / locatie
  • De twee gites kunnen flexibel aan elkaar worden gekoppeld voor grote groepen. De B&B staat los. Het vastgoed ligt rond de 750.000 euro koop. De B&B alleen ongeveer 300.000 euro
Er is synergie als deze bed and breakfast samen gaat met een
  • Idealiter gaat de eigenaar van de B&B in het woongedeelte van het B&B wonen. Hij kan dan ook toezicht houden op en extra services leveren aan de gites.
Deze bed and breakfast heeft een vaste inkomstenstroom
  • Het B& B is recent volledig gerenoveerd en heeft een omzet potentie van ongeveer 30.000 euro. De jaarlijkse verhuurinkomsten van de gites zijn al jaren stabiel op ongeveer 50.000 euro.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • Bezettingsgraad in weekend & vakantie zijn goed maar er kan op meer sites worden aangeboden. Doordeweekse bezetting is laag en kan voor senioren en zakelijke klanten worden aangeboden.