Drogisterij te koop op A locatie

Drogisterij te koop op A locatie

Herpositionering nodig naar het hogere segment

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze drogisterij als met name de modernisering aan het winkelcentrum is interessant. dit biedt nieuwe kansen zeker gezien de formules die prijsvechters en traffic trekken gecombineerd met de vers- en speciaalzaken .
Er zit nog meer potentie in deze drogisterij als er is nog niets met internet gedaan. bij een hogere positionering met andere producten is een webshop zeker een overweging..
Deze drogisterij beschikt over vaardigheden / kennis / competenties en met name het kennisniveau van de medewerkers en eigenaar maken deze drogisterij uitermate geschikt voor een hoger segment.
Deze drogisterij heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom.
Deze drogisterij heeft interessante verkooprechten. Deze zijn niet exclusief.
Deze drogisterij heeft een uniek pand / locatie
  • 180m2 in een winkelcentrum dat een enorme modernisering ondergaat. Alle ketens zijn vertegenwoordigd (o.a. Blokker, Kruidvat, Primera) aangevuld met een versstraat.
Deze drogisterij heeft unieke producten / diensten die:
  • Naast de standaard producten is er een ruim assortiment baby cadeaus dit maakt +/- 15% van de omzet uit. Daarnaast trekken een aantal exclusieve merken huidverzorging en voedingsupplementen vaste klanten
Een veranderingstraject zal deze drogisterij goed doen
  • Een hogere positionering met andere meer adviesgevoelige producten. Maar eigenlijk zou de nieuwe ondernemer er dan zelf bovenop moeten zitten.
Er is synergie als deze drogisterij samen gaat met een
  • Een ondernemer die de drogisterij naar een hoger segment ombouwt, eventueel parfumerie, nagelstudio en schoonheidsbehandeling zijn mogelijk qua ruimte. Of andere richting zoals cadeau artikelen
Deze drogisterij heeft regionaal veel loyale klanten.