Bedrijfscatering / lunchconcept te koop aangeboden

Bedrijfscatering / lunchconcept te koop aangeboden

Direct instapbaar bewezen concept, kan vanuit huis, landelijk uitbreidbaar

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze cateraar/ lunchconcept als: de huidige oprichter is bereid te blijven ondersteunen bij de opzet van het concept. hij heeft er veel ervaring mee maar heeft nog meer andere bedrijven.
Andere redenen om deze cateraar/ lunchconcept te kopen
  • Het concept is (hoewel een lange weg te gaan) uitbreidbaar door Nederland (franchise). Maar de diensten naar de klanten kunnen worden uitgebreid: gezonde overwerk maaltijden, boodschappen service voor medewerkers etc.
Deze cateraar/ lunchconcept beschikt over waardevolle trademarks en het betreft een heel aaibaar concept dat klopt van beging tot eind en waar klanten 'fan van worden' terwijl het toch heel betaalbaar is..
Deze cateraar/ lunchconcept heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze cateraar/ lunchconcept heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze cateraar/ lunchconcept heeft unieke producten / diensten die:
  • Alle producten zijn van regionale toeleveranciers (boerderijen, slagerijen, bakkerijen etc. ) en worden aan bedrijven geleverd als kant en klare lunches of 'picknick manden' afhankelijk van de wensen inclusief bedrijfsfruit.
Deze cateraar/ lunchconcept heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Het volledige geteste concept met uitgewerkte huisstijl, website, leveranciers selectie en -netwerk, de eerste klanten (die aangeven te blijven bestellen), volledige inventaris.
Er is synergie als deze cateraar/ lunchconcept samen gaat met een
  • Een 'startende horeca ondernemer' die kleinschalig zijn eigen bedrijf wil hebben zonder hoge investering of risico en genoeg ambitie heeft om het uit te bouwen.
Deze cateraar/ lunchconcept heeft regionaal veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Het concept is doorgetest en binnen 3 weken is 2000 euro directe omzet aantoonbaar met klanten die blijven terugkomen. Mede omdat het concept zichzelf heel makkelijk verkoopt bij bedrijven.