Overdekt tuincentrum te koop (800m2) met bloemenwinkel

Overdekt tuincentrum te koop (800m2) met bloemenwinkel

Gelegen in een winkelcentrum buiten de stad naast publiekstrekkers

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit tuincentrum / bloemenwinkel als: de eigenaar is door zijn andere activiteiten tevreden met een overnamesom van de inventaris (30.000) euro + de voorraad (40.000 euro hardware en 15.000 euro groen)..
Er zit nog meer potentie in dit tuincentrum / bloemenwinkel als de voorraad kan door de 'dagverse' producten voor een groot deel worden afgebouwd voor een overname zodat de nieuwe kandidaat laag kan instappen en zijn eigen voorraad kan bepalen..
Andere redenen om dit tuincentrum / bloemenwinkel te kopen
  • Het tuincentrum bestaat nu 2 jaar en is in de tijd gegroeid naar +/- break even. Deze groei zal sowieso voortzetten omdat het winkelcentrum zich ontwikkeld.
Dit tuincentrum / bloemenwinkel beschikt over waardevolle met name de locatie tussen twee (versterkende) landelijke ketens is ideaal. dit levert veel traffic op zowel voor het tuincentrum als de bloemenshop .
Dit tuincentrum / bloemenwinkel heeft een uniek pand / locatie
  • 900m2 waarvan 800m2 overdekt tuincentrum, gelegen in een winkelcentrum met een aantal landelijk ketens en horeca. De huur bedraagt 8000 euro per maand
Dit tuincentrum / bloemenwinkel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Het tuincentrum bestaat uit een binnen en overdekte buitenkas en een aparte bloemenshop. Dit biedt veel flexibiliteit qua bestemming en assortiment. In de bloemenshop zou bijv. ook een tuinarchitect/hovenier kunnen
Dit tuincentrum / bloemenwinkel heeft unieke producten / diensten die:
  • De inkoop en assortiment is goed geregeld en afgestemd op de vraag. Op de groene voorraad wordt 50% marge gehaald. Op het andere 45%
Een veranderingstraject zal dit tuincentrum / bloemenwinkel goed doen
  • Het is mogelijk de muur tussen de bloemenwinkel en tuincentrum te verwijderen. Hierdoor is de zaak ook met 1 personeelslid te runnen.
Er is synergie als dit tuincentrum / bloemenwinkel samen gaat met een
  • Door de lage overnamesom is een ondernemer(sstel) dat zelf in het tuincentrum werkt en actief aan de slag gaat met nieuwe spoorten assortiment en aanbod (van tuinkachel tot tuinarchitect/hovenier etc.
Dit tuincentrum / bloemenwinkel heeft regionaal veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Het winkelcentrum bestaat 2 jaar en is nog in de groei. Dit heeft ook gevolgen voor de groei van het tuincentrum en bloemenshop.