Online B-to-B bloemenwinkel te koop aangeboden

Online B-to-B bloemenwinkel te koop aangeboden

Twee businessmodellen: promotiecampagnes & bestelsysteem voor secretaresses

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN14BR624A
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels, Advertentie medium/affliate platform
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Online portal dat gepersonaliseerde bloemencadeaus levert aan bedrijven (hun secretaresses) bijvoorbeeld t.b.v. verjaardagen of klantrelaties. Daarnaast alle denkbare reclame- en relatiecampagnes op basis van bloemen, planten, bollen en zaden. Ook dit is maatwerk en gepersonaliseerd.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Landelijk opererende bedrijven die jaarlijks zo'n 5000 euro bloemen bestellen. En bedrijven die marketingcampagnes uitvoeren waarin bloemen, planten, bollen en zaden een rol kunnen spelen.

Details

Deze B-B (online) bloemenwinkel staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft andere activiteiten en onvoldoende tijd om de commerciële machine verder uit te bouwen Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs 5.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Online B-B bloemenwinkel te koop aangeboden

Dit bedrijf heeft twee proposities. Enerzijds ontwikkelt en voert zij promotie campagnes uit met bloemen, planten, zaden en bollen. De promotie campagnes kunnen grote projecten zijn tot wel 100.000 euro omzet per project, waarbij ook aanverwante relationele producten worden geleverd. Anderzijds is er een geavanceerd bestelsysteem via een eigen webshop, waarmee bijvoorbeeld secretaresses van bedrijven gepersonaliseerde, klantspecifieke bloemencadeaus kunnen bestellen ten behoeve van verjaardagen of klantrelaties. De boeketten kunnen afgestemd worden op de huisstijlkleuren van de opdrachtgever, waardoor er een uniek bloemencadeau ontstaat. Per klant kan dit oplopen tot zo’n 5.000 euro omzet per jaar. Beide proposities zijn interessant en ook gecombineerd aan te bieden aan bedrijven. Het is zelfs internationaal inzetbaar.

Het bedrijf kan 'vanuit huis' worden gerund. alle productie is uitbesteed inclusief transport binnen Benelux en Duitsland. Gezocht wordt een 'commerciële ondernemer' die de acquisitie voor zijn/haar rekening neemt. Hierbij is een gezonde creatieve geest en organisatietalent een pre want dan kun je met klanten meede..

Lees verder