Beautysalon - schoonheidssalon te koop aangeboden

Beautysalon - schoonheidssalon te koop aangeboden

Zeer trouwe klanten die 'allemaal' periodiek terugkomen en producten kopen

Kansen

Er zit meer potentie in deze beautysalon - schoonheidssalon als momenteel is 20% van de klanten afkomstig van de sportschool. dit kan veel hoger worden. .
Er zit nog meer potentie in deze beautysalon - schoonheidssalon als op een andere locatie kan met de bestaande klanten worden uitgebreid met nieuwe diensten zoals botox, permanente make up, laser ontharen, voedingsadvies etc..
Er zit nog meer potentie in deze beautysalon - schoonheidssalon als groupon en vriendinnenkaarten leveren veel nieuwe klanten op die blijvend zijn en ook producten kopen. deze aanpak is succesvol gebleken en kan worden doorgezet.
Andere redenen om deze beautysalon - schoonheidssalon te kopen
  • De combinatie van een trouwe doelgroep die veel te besteden heeft, biedt cross sell mogelijkheden. Daarnaast is het huurcontract flexibel. Dus verhuizen naar een grotere plek kan direct.
Deze beautysalon - schoonheidssalon beschikt over zeer trouwe klantenkring waarvan bijna 100% om de 4-6 weken komt en verzorgingsproducten aanschaft.
Deze beautysalon - schoonheidssalon heeft een uniek pand / locatie
  • De salon met 1 behandelkamer zit in een sportschool. Hier is ook de mogelijkheid om voor bijv workshops extra ruimte te gebruiken. Zeer flexibel huurcontract
Deze beautysalon - schoonheidssalon heeft unieke producten / diensten die
  • Hoogwaardige behandelingen op het gebied van huidregeneratie, bindweefsel en wellnes
Een veranderingstraject zal deze beautysalon - schoonheidssalon goed doen
  • De huidige onderneemster wil geen personeel aannemen om te groeien. Toch zou dit logisch zijn. Er zijn voldoende groeikansen
  • Minder / ander management
Er is synergie als deze beautysalon - schoonheidssalon samen gaat met een
  • Qua doelgroep zouden aanvullende diensten zoals bijv. botox of permanente make up interessant zijn om aan te bieden. Laserontharen en afvallen zit al bij de buren.
Deze beautysalon - schoonheidssalon heeft regionaal veel loyale klanten.
Deze beautysalon - schoonheidssalon heeft een vaste inkomstenstroom
  • Bijna alle klanten komen om de 4-6 weken terug