Ambachtelijk vleesverwerkend bedrijf zoekt partner (MBI)

Ambachtelijk vleesverwerkend bedrijf zoekt partner (MBI)

Zoeken investeerder en/of partner of netwerk in specifieke doelgroep

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Ambachtelijk vleesverwerkend bedrijf zoekt investeerder (MBI)

Deze kleinschalig hoogwaardig vleeswerkend bedrijf zit in Gelderland en heeft hier in de regio ook zijn klanten. Het is een uniek concept van lokaal, biologisch vlees kwalitatieve ambachtelijk natuurlijke producten. Er zijn veel onderscheidende mogelijkheden. Veel vleeswaren die Allergeenvrij zijn, minder E nummers hebben, Glutenvrij zijn en Antibiotica vrij. Gesloten circuit van kleine toeleveranciers die (ook biologisch) aanleveren conformde strenge eisen van dit bedrijf. De rund- en varkenskarkassen worden zelf opgehaald en verwerkt volgens een intelligente matrix die het maximale (eerlijke) rendement uit een dier kan halen. Dit vereist een intelligent productieproces dat meer kan dan standaard volume werk. In die specials ligt juist de kracht. Hiermee kan het bedrijf klein blijven en toch zeer rendabel.

Men is op zoek naar een investeerder, MBI kandidaat of partner die met name een goed netwerk heeft in de specifieke veeleisende doelgroep die wordt bediend. Hoe beter de afzet kanalen, hoe rendabeler het bedrijf kan zijn. Groter worden is niet het eerste doel. De financiële inbreng van de kandidaat is primair niet van belang, het geeft meer een commitment aan. Het netwerk en betrouwbaarheid is essentieel. Dit businessmodel draait om eerlijkheid en vertrouwen. Iedere samenwerkingsconstructie is bespreekbaar.

Gerelateerde onderwerpen:
Ambachtelijk vleesverwerkend bedrijf zoekt partner (MBI) | Ambachtelijk vleesverwerkend te koop | Ambachtelijk vleesverwerkend bedrijf verkopen | bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername |