Fashionable damesmode en herenmode winkel te koop

Fashionable damesmode en herenmode winkel te koop

Rendabele topwinkel, overnamesom is alleen voorraad ivm haast ondernemer

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN14BV650A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kledingdetailhandel, Overige non food winkel
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Dames- en herenmode (vooral vrijetijdskleding) van bekende merken in het midden en hoger segment (dus niet Esprit en Mexx, wel Supertrash etc,)

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Het betreft een groeiend winkelgebied in een middelgrote plaats maar met een groot verzorgingsgebied van omliggende plaatsen. Daardoor zijn er veel vaste klanten die wat meer willen uitgeven aan hun outfit

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
overdracht i.v.m. leeftijd maar de ondernemer wil er snel vanaf. de overnamesom is alleen de voorraad Indicatieve omzet € 350.000 Indicatieve overnameprijs 100.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Rendabele dames- en heren kledingwinkel te koop (Gelderland)

Deze rendabele kledingwinkel met A merken in het midden en hoger segment zit in een heel mooi representatief pand in een bestaand centrum dat wordt uitgebreid. Er komen steeds meer landelijke retailers die zich hier vestigen, een parkeergarage en nieuwe woningen.

De ondernemers werken zelf in de zaak maar zijn i.v.m. leeftijd 'emotioneel klaar met de winkel'. Zij verkopen deze voor de waarde van de voorraad (afhankelijk van moment tussen de 90.000 en 120.000 euro). Een overnamekandidaat heeft dus meteen een lopende winkel met 350.000 euro.omzet en inkomen voor twee personen. Qua marketing zijn er nog veel mogelijkheden. Hier gebeurt nu weinig aan.

De winkel is 180m2 met een opslag van 40m2. De huur bedraagt 2900 euro. Het pand heeft boven twee (permanent verhuurde) appartementen en is ook te koop voor rond de 800.000 euro.

Gerelateerde onderwerpen:
Fashionable damesmode en herenmode winkel te koop aangeboden | Fashionable damesmode en herenmode winkel te koop gevraagd | Fashionable damesmode en herenmode winkel verkopen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraag..

Lees verder