2 Webwinkels te koop (producten voor kids & muurstickers)

2 Webwinkels te koop (producten voor kids & muurstickers)

Had meer dan 300K omzet, eigenaar heeft onvoldoende online kennis

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze webwinkels als: de adwords campagnes zijn nog niet rendabel geoptimaliseerd (is nog niets aan gedaan).
Er zit nog meer potentie in deze webwinkels als de site kan uitbreiden naar het buitenland, eventueel kan de site in andere talen worden gezet..
Er zit nog meer potentie in deze webwinkels als er is gestart met een affiliate programma maar er is geen kennis dit te analyseren, optimaliseren etc..
Andere redenen om deze webwinkels te kopen
  • De doelgroep op deze sites zijn moeders met kinderen van 0-10 jaar. Voor deze moeders worden ook producten aangeboden maar nog beperkt. De doelgroep boven 10 jaar is ook interessant.
Deze webwinkels beschikt over waardevolle naast twee sterke sites zijn er nog 25 interessante domeinnamen in bezit voor uitbreiding..
Deze webwinkels heeft 2 sterke merknaam in eigendom.
Deze webwinkels heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze webwinkels heeft een goed distributienetwerk
  • Naast de hoofdsite met 1000 producten is er ook een subsite voor een van de product categorieën. Met 20% meer assortiment v/d categorie wordt een bredere doelgroep bediend.
Deze webwinkels heeft unieke productie-capaciteiten
  • Het Magento platform is ingericht om het aantal subsites (onbeperkt) uit te breiden.
Deze webwinkels heeft unieke producten / diensten die:
  • Goed samengesteld assortiment van 1000 producten die niet in iedere webshop liggen. 100% dropshipment door goede relaties met groothandels
Een veranderingstraject zal deze webwinkels goed doen
  • Een hardcore internet ondernemer die SEO, SEA, affiliate, en conversieoptialisatie kennis heeft. Kan deze webwinkel weer terugbrengen op het oude zeer rendabele nivea.
  • Minder / ander management
Er is synergie als deze webwinkels samen gaat met een
  • Een ondernemer die verstand heeft van internet marketing (en hier capaciteit en webbouw capaciteit voor heeft). Verder door automatiseren en dropshipment uitbreiden is een logische strategie.
Deze webwinkels heeft landelijk veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De SEO basics zullen de site weer terugbrengen naar het oude niveau. De huidige eigenaar heeft deze kennis niet en geen middelen om extern in te huren