Stomerij te koop op een uitstekende locatie

Stomerij te koop op een uitstekende locatie

A1 locatie in het Gooi, lage overnamesom, stabiel met kansen

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Stomerij te koop op een uitstekende locatie in Het Gooi

Deze stomerij is al langer dan 10 jaar in het bezit van de ondernemer. Het is het vaste adres van zakelijke klanten zoals hotels, kantoren etc. 65% van de omzet komt via winkelende particulieren. Het is een nette zaak van 85m2 op een A1 locatie in een populaire winkelstraat met grote retailers. Er is ook een (onder te verhuren) bovenwoning met 3 slaapkamers boven de zaak.

De eigenaar is op leeftijd en heeft op zaterdag de winkel dicht en houdt nieuwe zakelijke klanten af. Dit is wel een kans voor de nieuwe ondernemer want via via komen er veel zakelijke aanvragen binnen. Klanten zitten op goede kantoorlocaties etc. waardoor veel efficiency te behalen is bij halen en brengen.

De overname som is lager dan de inventaris. De ondernemer snapt dat maar wil de zaak snel overdragen aan een kandidaat die er serieus mee om springt. Het is altijd zijn kindje geweest.

Inventaris: Bowe reinigingsmachine PX 19, Ipso natwasmachine HF 110 stoom verwarmd, Ipso droger stoom verwarmd, 2 Pantex universeel persen + strijkbouten, Veith 8360 strekpop, Pantex Little Big Jim broekentopper, Euro Press Finishmaster strijktafel hydrolische hoogteverstelling, Trevil voorbehandelings/detacheertafel, Hagspiel 100 stoomketel, Airpress compressor 200 liter
Inclusief TOWA kasregister, kleding karren en rekken, hangers etc.

Gerelateerde onderwerpen:
Stomerij te koop aangeboden op een uitstekende locatie| Stomerij te koop gevraagd op een uitstekende locatie | Stomerij verkopen op een uitstekende locatie verkopen | bedrijf verkopen |