Veelzijdige internationale handelsonderneming te koop

Veelzijdige internationale handelsonderneming te koop

Hoge marges, realistische groeikansen in NL, online en internationaal

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze handelsonderneming als: in het bedrijf lopen jonge getalenteerde mensen die een belangrijke commerciële rol kunnen vervullen.
Er zit nog meer potentie in deze handelsonderneming als de wetgeving voor deze producten is internationaal aan wetgeving onderhevig en ontwikkelt zich zeer positief voor dit bedrijf. hier kan direct op worden ingesprongen.
Andere redenen om deze handelsonderneming te kopen
 • In alle vier de commerciële gebieden zijn voldoende commerciële kansen. Kandidaten met een netwerk in tankstations en gemakswinkels en internationaal netwerk brengen direct een versnelling aan.
Deze handelsonderneming beschikt over waardevolle contracten met leveranciers, trademarks en het productassortiment is samengesteld uit eigen merken, exclusieve intenationale verkooprechten en merken waarmee op basis van prijs de concurrenetie van traditionele merken kan worden gewonnen.
Deze handelsonderneming is financieel zeer gezond
 • Hoge marges
 • Geen vreemd vermogen in de zaak. Het bedrijf is zeer conservatief gegroeid naar 2 miljoen euro omzet. Er is de potentie dit te vermenigvuldigen maar dat vergt een vercommercialisering.
Deze handelsonderneming heeft meer sterke merknaam in eigendom.
Deze handelsonderneming heeft een goed distributienetwerk
 • Er zitten in Spanje, USA en Duitsland agenten. Echter deze kunnen nog veel beter worden geactiveerd. Daarnaast staat de online verkoop nog in de kinderschoenen.
Deze handelsonderneming heeft een uniek pand / locatie
 • Er zit een klein winkelpand met appartement bij de overname inbegrepen van 250.000 euro. Maar dit is niet nodig om de bedrijfsvoering te ondersteunen en kan worden afgestoten
Deze handelsonderneming heeft unieke productie-capaciteiten
 • Kleinschalige productie in huis. Dit is geen full time job voor 1 man.
Deze handelsonderneming heeft unieke producten / diensten die:
 • Een deel van de producten wordt in huis gemaakt/gepersonaliseerd. Dit biedt volop marketing kansen. Vergelijk het met luciferdoosjes of servetten waar de naam van de klant op kan worden gedrukt
Een veranderingstraject zal deze handelsonderneming goed doen
 • De huidige eigenaar leeft zeer goed van het bedrijf maar laat het niet groeien. Dat is logisch vanuit zijn perspectief maar commericieel gezien een grote gemiste kans
 • Minder / ander management
Er is synergie als deze handelsonderneming samen gaat met een
 • Deze handelsonderneming moet commercieel worden opgebouwd met 4 verkoop bedrijven. NL bestaand segment, NL nieuw segment, Internationaal en online. Een veelzijdige commerciële klus
Deze handelsonderneming heeft regionaal veel loyale klanten.
Deze handelsonderneming heeft een vaste inkomstenstroom
 • De klanten zitten in de regio west en noord. Dit gebied wordt door de 3 concurrenten in NL met rust gelaten.