Commerciele MBI-er gezocht voor uniek software/ ICT bedrijf

Commerciele MBI-er gezocht voor uniek software/ ICT bedrijf

Unieke technologie, sterke business case, internationaal uitrollen

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN14DM731A
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Advies en dienstverlening, Softwarebedrijven, ICT overig
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Enterprise software applicatie voor uiteenlopende internationale productiebedrijven. Monitored online (!) het volledige proces van mens, machine en energieverbruik waarbij aantoonbare besparingen in een businescase inzichtelijk zijn.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven

Productiebedrijven wereldwijd maar ook toepasbaar in 'softe productie' zoals ziekenhuizen etc. Een van 's werelds grootste productiebedrijven is klant

Details

Dit software / ICT bedrijf staat te koop in verband met:
voor het opzetten van een (internationale) sales organisatie wordt een kandidaat gezocht met direct sales en partnersales ervaring Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Commerciële MBI-er gezocht voor uniek software/ ICT bedrijf

Dit software bedrijf heeft een uniek online business monitoringssysteem ontwikkeld voor productiebedrijven wereldwijd. Zo worden de output van human resources, machines en energieverbruik real time inzichtelijk gemaakt. Het wordt hierdoor mogelijk om direct te sturen op alle processen. Een uniek Management Informatie Systeem dat optimalisatie snel en eenvoudig mogelijk maakt. Een uniek data storage systeem maakt het systeem niet te kopiëren. De combinatie van hard- en software geeft het management een actueel sturingsmechanisme. Een van 's werelds grootste productiebedrijven is al klant en 7 toonaangevende organisaties gaan het implementeren.
Het Management Informatie systeem is gemakkelijk te koppelen aan alle ERP systemen, Domotica, toegangscontrole, machinebesturing, energiemeet- en regeltechniek.

Er wordt een MBI kandidaat gezocht voor het opzetten van een nieuwe (internationale) salesorganisatie. Hij/zij heeft internationale softwaresales ervaring op C-Level nodig. Naast direct sales ook ervaring met partner sales. Want er is veel integratie met de toongaangevende ERP-, HRM- en administratiepakketten. Deze..

Lees verder