Zeer winstgevende (hoog segment) dameskledingwinkel te koop

Zeer winstgevende (hoog segment) dameskledingwinkel te koop

Uniek damesmodeconcept, flexibel qua overnameconstructie

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze dameskledingwinkel als: de overname constructie is zeer flexibel qua koop of huur van het gehele pand of alleen de winkel. ook qua voorraad is er veel flexibiliteit wat over te nemen.
Andere redenen om deze dameskledingwinkel te kopen
  • Toelichting, max. circa 30 woorden. Toelichting, max. circa 30 woorden. Toelichting, max. circa 30 woorden. De nabij gelegen hoog segment schoenenwinkel is gesloten. Het is zeer interessant om ook een schoenencollectie aan te bieden. Er is ruimte genoeg voor in de winkel.
Deze dameskledingwinkel beschikt over waardevolle met name de langdurige trouwe klantenkring die daadwerkelijk meer besteed is uniek voor deze dameskleding winkel. bestedingen liggen tussen de 500 en 3000 euro..
Deze dameskledingwinkel is financieel zeer gezond
  • Hoge marges
Deze dameskledingwinkel heeft 1 sterke merknamen in eigendom.
Deze dameskledingwinkel heeft een uniek pand / locatie
  • Representatief winkelpand midden in het centrum met bovenwoning (2 slaapkamers). Geheel of gedeeltelijk te huren . Het pand is zelfs te koop, of bedrijf is zonder pand over te nemen.
Deze dameskledingwinkel heeft unieke producten / diensten die:
  • Het betreft A merken die selectief worden gedistribueerd. Er is zelfs online een kans die deze eigenaar ivm leeftijd nog niet heeft proberen te verzilveren.
Een veranderingstraject zal deze dameskledingwinkel goed doen
  • De huidige eigenaar is op leeftijd en investeert niet meer in online, een schoenencollectie of events voor klanten. Een nieuwe energieke ondernemer zou dit wel moeten doen.
  • Minder / ander management
Er is synergie als deze dameskledingwinkel samen gaat met een
  • Het concept van de huidige winkel met ecluisieve merken en maatwerk advies is succesvol en wordt idealiter gecontinueerd en uitgebreid met schoenen, webshop en meer online activiteiten
Deze dameskledingwinkel heeft regionaal veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De huidige ondernemer schat in dat er nog zo'n 100.000 euro extra omzet kan worden gemaakt door actiever online te worden, het assortiment wat uit te breiden.