Online platform/unieke voedings webshop te koop

Online platform/unieke voedings webshop te koop

In zeer korte tijd met eerste webshop gegroeid naar 100K omzet

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Online platform/unieke voedings webshop te koop

Dit online gezond voedingsconcept heeft de 'Cool Blue' filosofie. Er wordt gewerkt aan een netwerk van 11 webshopsop basis van Magento. Er worden diverse pure voedingsproducten vrij van e-nummers, suikers en tarwe.verkocht. De eerste webshop is snel gegroeid naar 100.000 euro omzet en het partnernetwerk van (resellende) voedingscoaches en content partners breidt zich snel uit.

30% van de klanten komt maandelijks terug met een gemiddelde besteding van 58 euro per maand. Hiermee is de klantwaarde in de eerste webshop zeer transparant. Cross-sellen naar de andere webshops is nog niet gebeurd. Er zijn zo'n 2.000 facebookvolgers en er wordt gewerkt met een nieuwsbrief die 'het keukenkastje' analyseert van de koper. Deze nieuwsbrief bestand heeft 500+ abonnees. Hiermee wordt het percentage terugkerende klanten verhoogd.

De huidige ondernemers kunnen deze groei niet zelfstandig continueren, organiseren en financieren. Er wordt een investeerder of overnamekandidaat gezocht. Afhankelijk van de kandidaat zijn diverse constructies bespreekbaar.

Gerelateerde onderwerpen:
Online platform/unieke voedings webshop te koop aangeboden | Online platform/unieke voedings webshop te koop gevraagd | Online platform/unieke voedings webshop verkopen | Bedrijf verkopen |