Software bedrijf te koop (call center agent reviewing)

Software bedrijf te koop (call center agent reviewing)

Kaspositief, toonaangevende referenties in NL, commercieel opschalen,

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Software bedrijf te koop (call center agent reviewing)

Dit softwarebedrijf heeft een tool ontwikkeld waarmee call center agenten worden gereviewed en resultaten worden vastgelegd, geanalyseerd en geïmporteerd in HRM- en business analyse tools. Het draait nu bij een aantal toonaangevende call centers in Nederland en is geschikt van groot tot klein. Op dit moment wordt de tool alleen op basis van een maandbedrag per agent verkocht (langdurige contracten). Maar idealiter kunnen nog veel aanvullende diensten worden geleverd rondom agent performance.

Het bedrijf is kaspositief en er staat ongeveer 130.000 euro te ontvangen abonnementsfee in de boeken. De huidige eigenaar vindt e ontwikkeling en uitrol bij een aantal klanten interessant. Commercieel opschalen is niet zijn primaire focus. Daarvoor zoekt hij een partner/overnamekandidaat. Hij kan als aandeelhouder aanblijven maar niet lange termijn operationeel. Uiteraard begeleid hij een soepele nette operationele overgang. De overname constructie is derhalve bespreekbaar.

Gerelateerde onderwerpen:
Software bedrijf te koop aangeboden(call center agent reviewing) | Software bedrijf te koop gevraagd (call center agent reviewing) | Software bedrijf verkopen (call center agent reviewing) verkopen | Bedrijf verkopen