Goedlopende schilderij webshop te koop aangeboden

Goedlopende schilderij webshop te koop aangeboden

+-300.000 euro omzet, veel online kansen want dit is niet geoptimaliseerd

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Goedlopende schilderij webshop te koop aangeboden

Deze schilderij webshop bestaat langer dan 5 jaar en heeft de nodige autoriteit op gebouwd. Omdat schilderijen online niet te vergelijken zijn op prijs zijn de marges goed. Door andere werkzaamheden van de eigenaar wordt er bijna niets meer aan gedaan. Toch is er een omzet van tegen de 300.000 euro (was 500.000 euro) en een winst van +-65.000. Dit is op basis van een tijdsbesteding van 10 uur per week.

De online marketing is verre van geoptimaliseerd en toch zijn er 30.000 bezoekers per maand met een conversie van 0,4%. 1/3 komt organisch binnen, 1/3 betaald en 1/3 direct. Maandelijks wordt tussen de 5000 en 10.000 euro aan Adwords uitgegeven maar dit is niet geoptimaliseerd.

Naast online marketing is internationalisering wel een logische stap. Ook het optimaliseren van de collectie is een aandachtspunt. Nu zijn er 50 hardlopers. Het uitbreiden van de collectie met bijv. prints is ook een interessante overweging.

Er zijn diverse overname-constructies te bespreken maar een substantiële initiële investering is wel vereist. Anders heeft contact opnemen geen zin. De eigenaar zou ook bij de juiste partij aandeelhouder kunnen blijven. Hij wil niet operationeel betrokken blijven.

Gerelateerde onderwerpen:
Goedlopende schilderij webshop te koop aangeboden aangeboden | Goedlopende schilderij webshop te koop aangeboden gevraagd | Goedlopende schilderij webshop te koop aangeboden verkopen | Bedrijf verkopen