Zeer bekende bar te koop A1 uitgaanslocatie Amsterdam

Zeer bekende bar te koop A1 uitgaanslocatie Amsterdam

Nachtzaak, winstgevend, 65m2 en uitbreidingsmogelijkheden in het pand

Extra informatie

Zeer bekende bar te koop A1 uitgaanslocatie Amsterdam

Deze bekende bar is een rendabele nachtzaak en komt te koop door persoonlijke omstandigheden van de eigenaar. Het is een hele bekende drukke locatie in een van de top uitgaansgebieden van Amsterdam met een klein terras. Er is geen brouwerij contract. De omzet is nu 300.000 euro en daar houdt de eigenaar een zeer hoge winst aan over. De zaak is recent voor 20.000 euro verbouwd en heeft een cocktailbar uitstraling.

De zaak is 65 m2 groot en officieel voor 80 man maar op drukke avonden staan er 150 man. In het gebouw is nog veel fysieke ruimte voor uitbreiding (130m2) maar dit vergt wel een vergunningen traject. Ook zonder die vergunning is het zeer rendabel.

De overnamesom is 300.000 euro. Hiervan is het minimaal noodzakelijk direct 100.000 euro contact te betalen. Een gespreide betaling van de rest is bespreekbaar onder specifieke condities.

Gerelateerde onderwerpen:
Zeer bekende bar te koop aangeboden A1 uitgaanslocatie Amsterdam | Zeer bekende bar te koop A1 uitgaanslocatie Amsterdam gevraagd | Zeer bekende bar te koop A1 uitgaanslocatie Amsterdam verkopen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername