Lopend en opschaalbaar advertentieconcept/uitgeverij te koop

Lopend en opschaalbaar advertentieconcept/uitgeverij te koop

Woningmarkt, 5 netwerken actief, geen overnamesom, alleen winstdeling

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN14EL854A
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Makelaars, Marketing- en reclameadviesbureaus, Zakelijke dienstverlening, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Een concept dat makelaars verbindt aan hun klanten en leveranciers van huis en interieurproducten aan elkaar verbindt. Het is gratis voor makelaars

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven

Enerzijds makelaars (voor hun is het gratis) anderzijds toeleveranciers van bouw en interieur gerelateerde producten. Een mix van regionale en landelijke aanbieders. Momenteel zijn er 5 makelaarskantoren aangesloten en zo'n 400 adverteerders.

Details

Dit advertentieconcept / uitgeverij staat te koop in verband met:
het initiatief is gestart door een makelaarskantoor maar deze heeft niet de mogelijkheid het verder op schalen dan de 5 netwerken die er nu zijn Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs 0

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Lopend en schaalbaar advertentieconcept uitgeverij te koop

Dit concept heeft 5 draaiende netwerken die makelaars aan hun klanten en lokale adverteerders bindt. Per netwerk is de omzet gemiddeld 10000 euro per jaar (15.000 is haalbaar). Het is dus interessant om het aantal netwerken uit te breiden en de netwerken beter te vullen want dat is 100% marge. Landelijke partners kunnen hier een snelle bijdrage aan leveren.

De makelaar biedt jaarlijks zijn 200 klanten het concept in fysieke vorm aan en het wordt naar 1000-en relaties digitaal aangeboden. Er is veel geïnvesteerd in het bedrijf en er zit een verrekenbaar verlies in de BV van 500.000 euro.

Gezocht wordt een kandidaat die de commercie kan opschalen. Voor een lopend bedrijf met personele bezetting zijn de maandelijkse vaste kosten zeer beperkt. Er is geen overnamesom voor nodig. Een deal met winstdeling is bespreekbaar met de eigenaar. Hij denkt in een lange termijn.

Gerelateerde onderwerpen:
Lopend en opschaalbaar advertentieconcept te koop aangeboden | Lopend en opschaalbaar advertentieconcept te koop gevraagd | Lopend en opschaalbaar advertentieconcept verkopen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfs..

Lees verder