Gespecialiseerd 6000m2 tuincentrum te koop aangeboden

Gespecialiseerd 6000m2 tuincentrum te koop aangeboden

200.000 euro inclusief vastgoed, veel ontwikkelingsmogelijkheden

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit tuincentrum als: er is nog geen online verkoop terwijl dat met het specialisme rozen wel degelijk kan..
Er zit nog meer potentie in dit tuincentrum als verkoop aan hoveniers gebeurt nu wel (20% korting) maar kan veel actiever worden opgepakt.
Er zit nog meer potentie in dit tuincentrum als er worden nog geen hoverniersdiensten geleverd aan klanten, dit is gezien klantenkring wel een optie..
Dit tuincentrum beschikt over waardevolle van de 6000 m2 is 2000 m2 in eigendom. aanvullend kan 4000m2 worden gekocht bij de gemeente voor een zeer redelijke prijs.
Dit tuincentrum heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Dit tuincentrum heeft een uniek pand / locatie
  • 6000m2 met een kas van 700m2 daarop. 4000m2 hiervan kan worden aangeschaft via de gemeente. Goede entree met een bloemenzee.
Dit tuincentrum heeft unieke productie-capaciteiten
  • De 4000 m2 extra wordt commercieel gezien nog lang niet uitgenut. Hier kunnen allerhande tuinproducten worden aangeboden van tuindoeken tot bomen of een theeschenkerij
Dit tuincentrum heeft unieke producten / diensten die:
  • Gespecialiseerd in rozen. Dit kan ook via internet worden verkocht maar dat doet de ondernemer nu nog niet. Ongeveer 20% van de omzet komt uit rozen.
Een veranderingstraject zal dit tuincentrum goed doen
  • De ruimte wordt nog lang niet optimaal uitgenut. 4000m2 kan nog veel effectiever met bomen, theeschenkerij, online verkoop van rozen, potten, tuindoeken etc.
Er is synergie als dit tuincentrum samen gaat met een
  • In de huidige vorm moet er een plantenliefhebber in komen. Het bedrijf kan ook ontwikkeld worden met bijv. een theeschenkerij en rosarium. Dan is er een horeca / ondernemer nodig
Dit tuincentrum heeft regionaal veel loyale klanten.