Dameskledingwinkel te koop op goede locatie

Dameskledingwinkel te koop op goede locatie

Centraal gelegen hoekpand, goede etalage, 95 m2, recent verbouwd

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN14EX928A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kledingdetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Noord Brabant
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

In het centrum van Deurne vindt je deze trendy dameskledingwinkel van ongeveer 100m². Kledingprijzen zitten in het middensegment. Zo'n 400 artikelen. Merken zoals Given, Lofty Manner, Guess, Glamorous, Tramontana, B-loved, Rinascimento.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Inwonenden uit de middelgrote plaats Deurne en diverse omliggende gemeenten van jong tot middelbare leeftijd. Veel vaste klanten.

Details

Deze dameskledingwinkel staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft een andere winkel en wil daar alle tijd in gaan steken. Indicatieve omzet € 200.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Dameskledingwinkel te koop op goede locatie

Deze dameskledingwinkel zit op een goede locatie (hoekpand met 2 etalages en 95m2). De winkel is recent omgebouwd met een nieuw interieur en moet qua assortiment en margemanagement nog optimaliseren. De meeste merken zijn wel exclusief en niet te verkrijgen in de buurt.

Naast de winkel is ook een opslag voor de diverse maten. Hierdoor kan de winkel met een huur van 1100 euro veel modellen displayen. Dit zit slim in elkaar. (de opslag kost per maand € 175.- maar kan worden afgezegd).

Qua omvang en winstgevendheid wordt een overnamekandidaat gezocht die zelf in deze winkel wil staan. De overnamesom is 30.000 euro plus de aanwezige voorraad. Een gespreide betaling is bespreekbaar bij de juiste kandidaat. Ter indicatie: de collectie voor het volgende seizoen is voor 20.000 euro ingekocht.

Gerelateerde onderwerpen:
Dameskledingwinkel te koop aangeboden op goede locatie in Deurne | Dameskledingwinkel te koop gevraagd op goede locatie | Dameskledingwinkel verkopen op goede locatie | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedri..

Lees verder