Veelzijdig en gerenommeerd outdoor bedrijf te koop (Belgie)

Veelzijdig en gerenommeerd outdoor bedrijf te koop (Belgie)

Unieke locatie met vastgoed en middelen te koop of te huur

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN14GM027A
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Overige horeca
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Veelzijdig aanbod van outdooractiviteiten, overnachting en catering. Activiteiten o.a.: klimmen, kayak, speleo-abseil, mountainbike en hiking.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen, Consumenten - particulieren

70% organisatoren van jongerenvakanties en scholen (hoofd-zakelijk uit Nederlands-Limburg). 80% hiervan keert jaarlijks terug. 15% particuliere bezoekers of verenigingen uit Nederland, België en Duitsland. De overige 15% bedrijfssegment

Details

Dit outdoor bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Veelzijdig outdoor bedrijf te koop (Belgie)

Dit outdoor bedrijf heeft een unieke 2ha grote locatie in de Ardennen met overnachtingsmogelijkheid voor meer dan 100 personen. Alle outdooractiviteiten liggen 'in de achtertuin'; klimmen, ATB, hiken, kayak etc. Het is een stabiel bedrijf met jaarlijks zo'n 100 klanten. 56% van de omzet komt van jaarlijks terugkerende klanten. Veiligheid en persoonlijke aandacht zijn zeer hoog aangeschreven en essentieel voor deze specifieke klantengroep. 15% van de klanten is verantwoordelijk voor 40% van de omzet.

Het vastgoed en de middelen kunnen ook gehuurd worden bij een overname. Bij de juiste kandidaat is dit bespreekbaar. Het outdoor bedrijf genereert al jaren een stabiele kasstroom en resultaat. Toch zijn er groei mogelijkheden liggen er op het gebied van de zakelijke markt (teambuilding), betere netwerken met evenementenbureaus en eventueel uitbreiden met quad en paintball etc.

Gerelateerde onderwerpen:
Veelzijdig outdoor bedrijf te koop aangeboden (Belgie) | Veelzijdig outdoor bedrijf te koop gevraagd (Belgie) | Veelzijdig outdoor bedrijf vekopen (Belgie)| Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop ge..

Lees verder