Commerciële investeerder gezocht: stoppen met roken concept

Commerciële investeerder gezocht: stoppen met roken concept

Toonaangevende speler met zeer sterk trackrecord en unieke tools

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit bedrijf als: er zijn een paar concurrenten maar die zijn niet krachtig. de markt is nog te vergeven. een deel ligt hiervan bij de huisartsen die kunnen (en willen) uitbesteden..
Er zit nog meer potentie in dit bedrijf als door de groepsbehandeling is het ook een interessant om het concept via bedrijven aan te bieden..
Er zit nog meer potentie in dit bedrijf als er kan ook nog veel marktaandeel bij andere methodes kunnen weggehaald. de vergoeding door de zorgverzekeraar is nog niet bekend de doelgroep. dit zou de doelgroep sterk vergroten..
Andere redenen om dit bedrijf te kopen
  • Mede door de lange declaratieprocedure (declareren na de behandeling en dan 2-3 maanden op vergoeding wachten) heeft dit bedrijf cashflow problemen, die ook gaan toenemen bij de volgende groei fase.
Dit bedrijf beschikt over waardevolle wetenschappelijke 'stoppen met roken methode' methode die landelijk door de zorgverzekeraars wordt vergoed.
Dit bedrijf heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Dit bedrijf heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Dit bedrijf heeft een goed distributienetwerk
  • Hier moet juist aan worden gewerkt. Het opschalen van het commerciële model is duidelijk en de kerngegevens en case allemaal aanwezig. Via huisartsen, regionale franchisers etc.
Dit bedrijf heeft unieke productie-capaciteiten
  • De 'doe het zelfmodule' is online beschikbaar maar wordt nog niet actief ingezet. Qua kosten is het mogelijk deze gratis aan te bieden en online te verspreiden
Dit bedrijf heeft unieke producten / diensten die:
  • Er zijn drie modellen met bijpassende effectiviteit (doe het zelf, doe het begeleid, doe het in een groep)
Dit bedrijf heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • De erkende methode, doe het zelf platform en ict richting zorgverzekeraars hebben enorme aanvangsinvesteringen gekend die door omstandigheden in handen van deze ondernemer zijn gekomen.
Er is synergie als dit bedrijf samen gaat met een
  • Een investeerder die de 600 behandelingen per jaar commercieel kan opschalen. Daar is alles klaar voor. Methode, ict om te declareren, flexibel uit te breiden netwerk behandelaars
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Het opschalen is een commercieel proces en kan online, via huisartsen, directe verkoop (flyeren, evenementen, telesales etc)