Business intelligence ict bedrijf te koop

Business intelligence ict bedrijf te koop

Unieke zelf ontwikkelde tools met hoge performance (vastgoed, telecom)

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN14JP142A
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Advies en dienstverlening, Softwarebedrijven, ICT overig
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Basis en maatwerk online management en rapportages. Op basis van diverse zelf ontwikkelde tools en formats met data uit diverse klantsystemen. Ook klantspecifieke management portals

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Een groep van 10-15 klanten in de vastgoed (property- en assetmanagers), telecom, goede doelen en facility branche. Maar het is toepasbaar in alle branches

Details

Dit ict bedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 250.000 Indicatieve overnameprijs 100.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Business intelligence ict bedrijf te koop

Hoewel de onderliggende technologie inzetbaar is in vele branches heeft dit ict bedrijf BI oplossingen ontwikkeld voor specifieke branches (Vastgoed, telecom, facility). Hierdoor kunnen zij snel zeer veel toegevoegde waarde leveren zonder dat er veel complexe BI consultants benodigd zijn. Hierdoor is het bedrijf commercieel zeer schaalbaar. Echter, de huidige eigenaar kan dit qua capaciteit commercieel niet opschalen. Overdragen naar een partij met synergievoordelen is in deze fase logisch.

De eerste kans ligt in de vastgoed markt (property en assets managers). Hiervoor zijn unieke integratie met de grotere software pakketten en die verwijzen hun klanten ook naar dit bedrijf door.Daarnaast moet de hele ontwikkeling van online (mobiel en op tablet) rapportagetools nog loskomen.Hier is dit ict bedrijf al op voorgesorteerd.

Daarnaast zijn er klanttevredenheidstools, verslaglegging tools voor goede doelen en servicetools ontwikkeld (en operationeel). Echter, de kracht van het bedrijf zit in de zelf ontwikkelde oplossing die grote hoeveelheden data snel en stabiel kan verwerken. Hiermee kan voor iedere branche een oplossing worden gemaa..

Lees verder