Investeerder(s) gezocht voor hotel / bungalowparken (D)

Investeerder(s) gezocht voor hotel / bungalowparken (D)

Flexibele investeringsmogelijkheden in omvang en tegenprestatie/rendement

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Investeerder(s) gezocht voor hotel / bungalowparken

In Duitsland zijn twee kavels gereed om bungalowparken met een hotel op te ontwikkelen. Het betreft een park van 400 woningen met een hotel en faciliteiten en een park van 112 woningen met een hotel. De initiatiefnemer heeft zeer veel ervaring met het opzetten en vermarkten van dergelijke parken.
- Er is een eigentijds bouwconcept ontwikkeld waarbij de duurste woning rond de 150.000 euro kost. Hiermee wordt een brede doelgroep bedient, kunnen de verhuurprijzen laag blijven en de bezetting hoog voor een maximaal rendement.

- De locaties liggen allebei aan het water en zijn in meerdere seizoenen bruikbaar (zomer, skiën) en nabij locaties waar vraag is naar overnachtingen (bijvoorbeeld grote beursgebouwen). Hierdoor is de doelgroep zowel [particulier als zakelijk.

Er zijn diverse investeringsopties maar idealiter wordt een investeerder gevonden die 1 mio euro investeert in de start op beide parken. Dit maakt het sales en marketing proces efficiënter. Er zijn al 18 makelaars aangeschakeld voor de verkoop in NL en Duitsland

Investeren kan ook op verschillende manieren
- Investering vanaf € 35.000,(7% rente per jaar). Kavel recreatiegrond van +/- 400m² met bouwvergunning in onderpand.Duur maximaal 2 jaar.
- Minimaal 28 aandelen voor € 35.000,(minimaal 5% rente per jaar). Of tegen het dividend percentage wanneer dit hoger uitvalt. Duur maximaal 3 jaar.
- Minimaal 28 aandelen voor € 35.000,=. Mag dan zijn of haar product leveren (mits tegen concurrerende prijzen ) plus dividend. Duur doorlopend.
- Investering vanaf € 68.000,= excl.BTW. Hiermee wordt U eigenaar van een volledig ingericht appartement in het hotel. Wanneer Uzelf maximaal 6 weken per jaar gebruik maakt van dit appartement ontvangt U gedurende 5 jaar een vaste rente van 6.5%. Wanneer U meer dan 6 weken per jaar gebruik wilt maken van dit appartement ontvangt U een variabele rente.
- Investering vanaf € 100.000,= excl.BTW. Hiermee wordt U eigenaar van een recreatie bungalow op eigen grond, compleet ingericht, met tuin,infra en volledig gemeubileerd. wanneer Uzelf maximaal 6 weken per jaar gebruik maakt van deze recreatie bungalow ontvangt U gedurende 5 jaar een vaste rente van 6%. Wanneer U meer dan 6 weken per jaar gebruik maakt van deze recreatie bungalow ontvangt U een variabele rente.
- Voor 450.000 euro koopt u 3 woningen in 3 verschillende landen.

Gerelateerde onderwerpen:
Investeerder(s) gezocht voor hotel / bungalowparken