Online marketing platform / ruitersportzaak te koop aangeboden

Online marketing platform / ruitersportzaak te koop aangeboden

Lage instap of flexibele constructie mogelijk bij de juiste kandidaat

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze ruitersportzaak / marketing platform als: een eigen webshop aan het platform koppelen is de eerste stap naar een hoger rendement.
Er zit nog meer potentie in deze ruitersportzaak / marketing platform als zeer interessant voor iemand die al een ruitersport webshop heeft en deze site mede kan inzetten als outletstore. die vergroot namelijk heel snel zijn / haar bereik..
Er zit nog meer potentie in deze ruitersportzaak / marketing platform als email marketing campagnes zijn in de praktijk goede manieren geweest voor nieuwe abonnees te werven. dit biedt veel barter mogelijkheden.
Andere redenen om deze ruitersportzaak / marketing platform te kopen
  • Het vormt een uitstekende basis waarbij het uitbreiden en van aanbieders en abonnees relatief eenvoudig en voorspelbaar is. Daarbij kunnen verschillende verdienmodellen worden ontwikkeld.
Deze ruitersportzaak / marketing platform beschikt over waardevolle klanten/abonnee bestand van 5000 personen en 80 aanbieders.
Deze ruitersportzaak / marketing platform heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze ruitersportzaak / marketing platform heeft een goed distributienetwerk
  • Naast de site, email marketing, events, online advertising en partners wordt de doelgroep geactiveerd
Deze ruitersportzaak / marketing platform heeft unieke producten / diensten die:
  • Het assortiment biedt voordeel, exclusieve (handgemaakte) producten in kleine oplagen.En dit assortiment kan eenvoudig worden uitgebreid
Deze ruitersportzaak / marketing platform heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Met name de opstart van een dergelijk concept waarbij vraag en aanbod een eerste kritieke massa moeten hebben is tijdrovend en vergt investeringen
Een veranderingstraject zal deze ruitersportzaak / marketing platform goed doen
  • De eigenaar is commercieel onvoldoende actief, terwijl wel nodig is. Daarnaast zou er eigenlijk een eigen webshop gekoppeld en ontwikkeld moeten worden
Er is synergie als deze ruitersportzaak / marketing platform samen gaat met een
  • Een ondernemer die ook offiine commerciële activiteiten kan ontplooien voor nieuwe aanbieden en abonnees en dit kan combineren met het opbouwen van een webshop.
Deze ruitersportzaak / marketing platform heeft landelijk veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Aan de aanbieders kan zijn veel barter mogelijkheden die groei opleveren. Met een doelgroep van 500.000 personen is de eerste doelstelling 50.000 abonnees