Eigentijdse viswinkel te koop met horeca vergunning

Eigentijdse viswinkel te koop met horeca vergunning

Mooie zaak, groeien, goede locatie in winkelcentrum zonder concurrentie

Kansen

Er zit meer potentie in deze eigentijdse viswinkel als er wordt sinds kort ook 'verse vis voor thuis' verkocht hier is veel vraag naar. maar zonder die omzet is de weekomzet gemiddeld al 3300euro.
Er zit nog meer potentie in deze eigentijdse viswinkel als de ondernemer is nog niet actief naar bedrijven (lunch en gezonde overwerk maaltijden en catering) maar hier ligt wel een kans.
Er zit nog meer potentie in deze eigentijdse viswinkel als de samenwerking met de andere verswinkels is nog niet publiek. dus nog geen resultaten zichtbaar. thuisbezorgen wordt dan ook een reële optie..
Deze eigentijdse viswinkel beschikt over naast viswinkel is er ook een lichte horeca vergunning en zijn alle (milieu) vergunningen netjes voor elkaar.
Deze eigentijdse viswinkel is financieel zeer gezond
  • De viswinkel bestaat nu korten dan een jaar maar is met gemiddeld 3300 euro omzet per week rendabel als je er als ondernemer zelf in werkt.
Deze eigentijdse viswinkel heeft een goed distributienetwerk
  • Er wordt een samenwerking gestart met 4 ondernemers van verswinkels (kaas, bakker, slijter). Denk hierbij aan kerstpakketten, samenwerken op Facebook en gezamelijke acties
Deze eigentijdse viswinkel heeft een uniek pand / locatie
  • 60m2 pand op de uitstekende ingangslocatie van het winkelcentrum. Eigentijds ingericht dus multifunctioneel te gebruiken. 3 meter vitrine en 1,5 meter visvitrine. Huur is 1800 euro incl. service kosten
Deze eigentijdse viswinkel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Naast horeca-functie wordt er ook verse vis verkocht voor thuisgebruik. Daarnaast staat thuisbezorgen en catering op de rol. Dat kan vanuit deze locatie
Deze eigentijdse viswinkel heeft unieke producten / diensten die:
  • Kwalitatieve producten die verantwoord zijn gevangen en verantwoord worden bereid (bijv. arachideolie)
Er is synergie als deze eigentijdse viswinkel samen gaat met een
  • Een ondernemer(sstel) dat zelf in de viswinkel gaat werken gezien de kleinschaligheid. De omzet potentie ligt op ongeveer 250.000 euro per jaar
Deze eigentijdse viswinkel heeft regionaal veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Alleen door de naamsbekendheidsgroei zit er nog natuurlijke groei in de zaak. (hij bestaat korter dan een jaar). Daarnaast zijn er nog veel niet benutte kansen.