Snelgroeiende Chinese GSM webshop te koop aangeboden

Snelgroeiende Chinese GSM webshop te koop aangeboden

Ruim 25.000 euro omzet per maand. Bezoekersaantallen 550 - 750 per dag.

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze GSM webshop als: er kunnen ook tablets en watches worden toegevoegd aan het assortiment. dit is de specialist van chinese apparatuur.
Er zit nog meer potentie in deze GSM webshop als eventueel kunnen ook abonnementen worden verkocht maar dit betekent wel een ander bedrijf.
Andere redenen om deze GSM webshop te kopen
  • Dit bedrijf heeft nu een unieke positie in NL en een voorsprong die moet worden uitgebouwd. Zeer sterke positie in Google en daardoor sterke groei aantal bezoekers.
Deze GSM webshop beschikt over waardevolle superdomeinnaam voor de hoofdsite. daarnaast van alle merken ook alle relevante domeinnamen met shop-, store etc. twee websites hiervan zijn actief, andere alleen geregistreerd..
Deze GSM webshop is financieel zeer gezond
  • Er is nu 15% - 35% marge afhankelijk van het toestel en extra verkoop. Extra verkoop is slim neergezet en wordt gestimuleerd. Groter inkopen kan marge verhogen.
Deze GSM webshop heeft meer sterke merknaam in eigendom.
Deze GSM webshop heeft interessante verkooprechten. Deze zijn niet exclusief.
Deze GSM webshop heeft een goed distributienetwerk
  • Naast de hoofdsite met alle merken zijn er ook 2 sites voor 2 merken apart opgezet. Dit kan worden uitgebreid met reeds geregistreerde namen (merk+ shop/store/center.nl)
Deze GSM webshop heeft unieke productie-capaciteiten
  • Er wordt een service geleverd om de toestellen voor NL geschikt te maken. Dit werkt zeer positief voor klanten. Zij betalen hier zelfs voor.
Deze GSM webshop heeft unieke producten / diensten die:
  • Uniek volledig assortiment die ook gereed gemaakt wordt voor de NL markt met garantie etc. Betrouwbare leverancier. Gestroomlijnde bedrijfsvoering.
Deze GSM webshop heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • De opstart van deze webshop, met 20.000 euro per maand en een breed assortiment, hoge mate van extra meeverkoop en gestroomlijnde verzend- en inkoopmethode vormt een sterke basis.
Een veranderingstraject zal deze GSM webshop goed doen
  • Het bedrijf bestaat korter dan een jaar en draait nu met name op SEO. Uitgebreidere marketing bieden nog meer kansen. Uitbreiding naar Social Media ook (nu alleen actief op Facebook).
  • Minder / ander management
Er is synergie als deze GSM webshop samen gaat met een
  • Een onderneming die de onderneming kan opschalen op het gebied van internetmarketing, voorraad , klantcontact, eventueel distribiteur.
Deze GSM webshop heeft internationaal veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Internetmarketing, Social media, inkoopstrategie, groeiende bezoekersaantallen, nieuwe adverteerplatformen onderzoeken, aantal producten uitbreiden (eventueel via al geregistreerde domeinnamen), remarketing, etc.