Groeiende en mooie slagerij te koop op goede locatie in dorp

Groeiende en mooie slagerij te koop op goede locatie in dorp

Zeer mooie slagerij, bestaat kort, goede locatie zonder concurrenten

Algemeen

Referentie:
BOSN15BP565A
Branche:
Detailhandel food
Soort bedrijf:
Levensmiddelendetailhandel, Slagerijen
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Ambachtelijk vlees, vleeswaren en specialiteiten zoals maaltijden buffetten, bbq etc.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Vooral de bezoekers van het winkelcentrum. Die komen ook vanuit omliggende plaatsen. Nu incidenteel ook bedrijven met bbq's tot 400 man.

Details

Deze slagerij staat te koop in verband met:
de eigenaar van het pand is formeel ook eigenaar van de slagerij maar heeft hier geen directe affiniteit mee. er staat nu een professionele slager in. de zaak is geschikter voor een ondernemer uit de branche. Indicatieve omzet € 150.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Groeiende en mooie slagerij te koop op goede locatie in dorp

Deze zeer mooie slagerij bestaat nog kort en zit in een nieuw gebouwd goed winkelcentrum eigenlijk zonder concurrenten (alleen een supermarkt en af en toe een mobiele wagen). De huidige eigenaar is de eigenaar van het vastgoed en die is op leeftijd en heeft geen inhoudelijke affiniteit met een slagerij. Er staat nu een slager in die 'geliefd is in de buurt' maar dat is een vakman en minder een ondernemer.

Er wordt een kandidaat gezocht die bij voorkeur het bedrijf en vastgoed koopt (huur eventueel bespreekbaar) en de startende zaak laat doorgroeien. Er zijn kansen genoeg naast de natuurlijke groei. De slagerij is sinds kort onderdeel van een formule en een groei van 30% is realistisch te noemen. De slagerij is ook zeer goed bereikbaar voor inwoners van omliggende dorpen. Daarnaast zijn er veel bedrijven in de omgeving waar nog niets mee gebeurt in de zin van catering, broodjes, overwerkmaaltijden.

Er is flexibele gunstige constructie mogelijk qua overnamesom, overdrachtsbelasting en BTW op inventaris. Onder strakke condities kan de huidige eigenaar meefinancieren.

Gerelateerde onderwerpen:
Groeiende en mooi..

Lees verder