(Detail) handelsonderneming te koop in mediterrane bomen en producten

(Detail) handelsonderneming te koop in mediterrane bomen en producten

Goede website die landelijk klanten naar bijzondere fysieke locatie trekt

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit bedrijf in mediterrane bomen en planten als: de locatie is ook geschikt voor vergaderingen en evenementen en horeca. daarnaast verbreding naar streekproducten behoort tot de mogelijkheden..
Er zit nog meer potentie in dit bedrijf in mediterrane bomen en planten als er kan een bed en breakfast worden gemaakt in de orangerie. maar dat kan niet worden gecombineerd met de huidige bedrijfsactiviteit..
Er zit nog meer potentie in dit bedrijf in mediterrane bomen en planten als optioneel kan ook de boerderij naast de locatie gekocht worden. deze is getaxeerd op 1,3 mio euro.
Andere redenen om dit bedrijf in mediterrane bomen en planten te kopen
  • Er zitten veel mogelijkheden in het assortiment. Zo zijn er relatiegeschenken geleverd met olijfolie, samenwerkingen met loungemeubel partijen. Dit kan nog worden geoptimaliseerd.
Dit bedrijf in mediterrane bomen en planten beschikt over waardevolle contracten met leveranciers en de locatie is geschikt voor veelzijdig productie aanbod, horeca en ligt langs een bekende toeristische route.
Dit bedrijf in mediterrane bomen en planten heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Dit bedrijf in mediterrane bomen en planten heeft een uniek pand / locatie
  • 3500m2 met orangerie van 280m2, gelegen aan een populaire toeristische route. Met horeca gelegenheid. Maandelijkse huur 2750 euro.
Dit bedrijf in mediterrane bomen en planten heeft unieke productie-capaciteiten
  • De verkooplocatie is 3500m2 met orangerie van 280m2. Hier zijn veel commerciële mogelijkheden ook voor demo's, events, vergaderingen en productaanbod
Dit bedrijf in mediterrane bomen en planten heeft unieke producten / diensten die:
  • Veel expertise die van pas komt in de aankoop advisering. Ook vertegenwoordiging van een Duits bedrijf in veranda's, een Belgisch bedrijf in kassen en andere leveranciers.
Een veranderingstraject zal dit bedrijf in mediterrane bomen en planten goed doen
  • Er was een goede bedrijfsleider (familielid) maar deze had een andere ambitie. Daardoor is de activiteit nu niet optimaal
Er is synergie als dit bedrijf in mediterrane bomen en planten samen gaat met een
  • Een ondernemer die enerzijds de website en webshop optimaliseert en en combineert met de bijzondere fysieke locatie waar ook andere mediterrane producten worden aangeboden
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De eigenaar is op leeftijd en heeft de (online en offline) commerciële activiteiten op een lager pitje staan. Omzet potentie zit in het benutten van marktmogelijkheden en de locatiemogelijkheden