Nieuwe horeca dagzaak evt met winkelfunctie in warenhuis

Nieuwe horeca dagzaak evt met winkelfunctie in warenhuis

Met terras en eigen ingang in winkelstraat en achteringang in hip warenhuis

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze horecazaak als: de condities kunnen in overleg worden opgesteld. een lage huur in de beginperiode is bespreekbaar of een percentage van de omzet. de eigenaar heeft baat bij lange termijn.
Er zit nog meer potentie in deze horecazaak als boven het warenhuis worden appartementen gebouwd (1-2 persoons met acceptabele huur) deze kunnen in overleg worden gehuurd..
Deze horecazaak beschikt over waardevolle de combinatie van een eigen ingang in een winkelstraat en een open achterzijde voor bezoekers van het warenhuis biedt veel mogelijkheden. zeker i.c.m. bijv een kookwinkel of andere winkelverkoop.
Deze horecazaak heeft een uniek pand / locatie
  • 80m2 nog volledig in te richten in overleg. De huidige eigenaar neemt deze investering voor zijn rekening. Terras, drukke winkelstraat in gemeente met meer dan 20K inwoners dorp en regiofunctie
Deze horecazaak heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Qua horeca is een dagzaak gewenst met een goed broodje en dito koffie. Verder is alles mogelijk van eigen recepten, afhaal maaltijden, productverkoop etc.
Er is synergie als deze horecazaak samen gaat met een
  • Het 750m2 hippe warenhuis is een soort shop in shop voor 6 partijen. Hier is nog geen food of kookwinkel aanbod. Een samenwerkende houding is dus zeer wenselijk
Deze horecazaak heeft regionaal veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Het warenhuis en horecazaak gaan in augustus open. En zullen hun natuurlijke groei nog gaan meemaken