Multi-store tuin/groen webshop te koop (omzet 125K)

Multi-store tuin/groen webshop te koop (omzet 125K)

Ongeveer 75% van het verkeer komt gratis binnen

Kansen

Er zit meer potentie in deze multi-store tuin/groen webshop als de huidige eigenaar heeft een internet marketing bureau. hij kan diensten blijven leveren die verdisconteerd kunnen worden in de overnamesom..
Er zit nog meer potentie in deze multi-store tuin/groen webshop als seizoensgevoelige webshops, goed te combineren met andere shops. seizoen platform 1: april tot sept met piek in mei juni juli. platform 2: okt-mei.
Andere redenen om deze multi-store tuin/groen webshop te kopen
  • Er wordt qua marketing nog niets gedaan met 'timing' in de tuin; plaatsen, mesten, snoeien etc. Dit voorspelbare proces en kan commercieel veel beter worden benut via bijv. een app.
Deze multi-store tuin/groen webshop beschikt over dit bedrijf was jaren geleden de eerste in deze markt. tientallen goede domeinnamen en adwords campagnes en klik-tarief veel lager dan concurrenten.
Deze multi-store tuin/groen webshop is financieel zeer gezond
  • Op een 400K omzet (dropshipment) zo'n 75K bruto marge
Deze multi-store tuin/groen webshop heeft meer sterke merkna(a)m(en) in eigendom.
Deze multi-store tuin/groen webshop heeft een goed distributienetwerk
  • Er zijn 17! shops live (cool blue strategie) nog diverse one pagers live en er zijn nog zo'n 20 domeinnamen die een shop kunnen krijgen
Deze multi-store tuin/groen webshop heeft unieke productie-capaciteiten
  • Met name het netwerk van 17 shops (uitbreidbaar) is een zeer krachtig instrument die ook niet meer in te halen zijn in de zoekmachines.
Deze multi-store tuin/groen webshop heeft unieke producten / diensten die
  • Producten zijn niet uniek maar wel een hoge 'gegarandeerde kwaliteit' zodat de klachten minimaal zijn
Deze multi-store tuin/groen webshop heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Autoriteit in de zoekmachines en een zeer gestructureerde (betaalbare) intelligente content strategie en productie die de koper zo overneemt.
Er is synergie als deze multi-store tuin/groen webshop samen gaat met een
  • Een ondernemer die aanpalende tuinproducten of hoveniersdiensten kan leveren voor cross-selling of een kwekerij heeft die levering kan verzorgen.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • Het uitbreiden van het aantal websites is een logische stap en het intensiveren van email marketing (icm content delen via sociale media) zijn de eerste logische stappen