Veelzijdige beautysalon te koop met kapsalon

Veelzijdige beautysalon te koop met kapsalon

2 knipplaatsen en 6 behandelkamers, hele lage huur

Algemeen

Referentie:
BOSN15HQ953A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kappers en schoonheidsverzorging
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Beautycare zoals ontharen (wax en IPL), permanente make up, avond make up en haar(kleuring) en pigmentvlek behandeling (microdermabrasie). De kapsalon wordt bijna nog niet gebruikt. Er zijn 6 behandelkamers en een kapsalon met 2 knipplaatsen

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

100% vrouwen. Voor de schoonheidsbehandeling veel uit de regio. Voor de make up landelijk. Dankzij een Groupon actie bij de start zijn er nu zo'n 300 vaste klanten. Klanten bevinden zich in de middenklasse. Maandelijks ook bedrijven met hun team

Details

Deze veelzijdige beautysalon met kapsalon staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet € 30.000 Indicatieve overnameprijs 30.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Veelzijdige beautysalon te koop met kapsalon

Deze beautysalon met 2 knipplaatsen en 6 behandelkamers is eigenlijk te groot voor de onderneemster die er nu in staat. Zij is ruim een jaar geleden begonnen maar kan door persoonlijke omstandigheden niet meer groeien en moet de beautysalon verkopen. Er zijn veel vaste klanten dankzij een uitgebalanceerd pakket aan behandelingen die bij elkaar aansluiten. Er komt nog zeer beperkt omzet uit de kapsalon.

Er zijn zo'n 300 vaste klanten en via Groupon, Facebook en Instagram komen nieuwe klanten binnen. 15% blijft daarvan bij deze beautysalon. Hierdoor is groei stap voor stap op te schalen om het maximale rendement uit het pand met hele lage huurprijs te halen.

Er is 25.000 euro aantoonbare inventaris en een lage huur van 900 euro voor 140m2. Een deel onderverhuren is dus ook mogelijk.

Gerelateerde onderwerpen:
Veelzijdige beautysalon te koop aangeboden met kapsalon | Veelzijdige beautysalon te koop gevraagd met kapsalon | Veelzijdige beautysalon verkopen met kapsalon | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop ..

Lees verder