Softwarebedrijf te koop met SaaS document management systeem

Softwarebedrijf te koop met SaaS document management systeem

Distributie opschalen naar zzp/mkb, flexibele overnameconstructie

Algemeen

Referentie:
BOSN15KN099A
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Hosting, Softwarebedrijven, ICT overig
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Een Nederlandse variant op Dropbox. Maar wel een betaald businessmodel en verbeterd op projectmanagement, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en autorisatielevels

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven

Nu zo'n 1800 gebruikers in kleinbedrijf en zzp-ers voor wie de freemium variant niet volstaat en voor wie veiligheid belangrijk is. Zoals bijvoorbeeld advocatenkantoren etc.

Details

Dit softwarebedrijf staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft een ander, groter en succesvol ict bedrijf dat zijn aandacht nodig heeft en een andere doelgroep en distributiemodel heeftt Indicatieve omzet € 20.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Softwarebedrijf te koop met SaaS document management systeem

Dit software bedrijf komt voort uit een ander bedrijf van de eigenaar. Hij heeft in een specifiek hoger segment een vergelijkbare oplossing ontwikkeld waarmee ze toonaangevend zijn in NL. Het idee om dit te vertalen naar een volume product voor de brede onderkant van de markt is op zich goed. Want er ontstaat een superieure oplossing ten opzichte van andere aanbieders in de markt op het gebied van beveiliging, gebruiksvriendelijkheid en projectmanagement . Echter het proces van opschalen vraagt een andere commerciële aanpak waarbij (online) distributie de kritieke succesfactor is.

Hier heeft de eigenaar geen expertise in en eigenlijk ook geen tijd voor gezien het succes van zijn andere bedrijf. Hoewel er 3 manjaar ontwikkeling in het platform zit en er 1800 gebruikers zijn, is de eigenaar bij de juiste kandidaat zeer flexibel in de overnameconstructie. Dit kan bestaan uit een klein vast gedeelte en een variabele component of iedere andere constructie die fair is voor beide partijen.

Gerelateerde onderwerpen:
Softwarebedrijf te koop aangeboden met SaaS document management systeem | Softwarebedrijf te koop gevraa..

Lees verder