Bloemenwinkel te koop in Friesland in middensegment

Bloemenwinkel te koop in Friesland in middensegment

Mooie winkel, maar te hoge kosten door personeel en inkoop

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Bloemenwinkel te koop in Friesland in middensegment

Deze bloemenwinkel wordt gerund door een ondernemer die zelf geen echte bloemist is. Hierdoor zijn de kosten te hoog door inhuur van medewerkers (deze gaan weg na overname). Hierdoor wordt een basis assortiment aangeboden maar geen rouw en trouw. Ook wordt de zakelijke markt niet bediend.Ook de inkoop kan veel scherper, dit loopt nu via de groothandel en lijnrijders.

Het is een mooie moderne bloemenwinkel is een huurpand (te huur per jaar of 5 jaar) gelegen in de winkelstraat. Met 110 m2 is er ook veel ruimte voor ander assortiment maar dit gebeurt nu zeer beperkt. De bloemenwinkel ligt naast een drukke Bruna met postagentschap en heeft daardoor veel traffic langs de deur.

De eigenaar vraagt een lage overnamesom want zij wil de bloemenwinkel op korte termijn overdragen aan een kandidaat de de bloemenwinkel kan voortzetten.

Gerelateerde onderwerpen:
Bloemenwinkel te koop aangeboden in Friesland in middensegment | Bloemenwinkel te koop gevraagd in Friesland in middensegment | Bloemenwinkel verkopen in Friesland in middensegment