Bed en Breakfast met eigen woning

Bed en Breakfast met eigen woning

goede kans voor wie een kant en klare B&B wil runnen

Extra informatie

Aangeboden een B&B in een Noord-Hollands kustdorp met treinverbinding naar Amsterdam (half uur).
De woning met B&B is enkele jaren geleden door de eigenaren volledig gerestaureerd en ingericht voor eigen bewoning en een B&B.
Het pand bestaat uit 2 delen: De B&B in de hoofdwoning bestaande uit 2 kamers op de verdieping met ieder een eigen badkamer en de achterzijde voor eigen bewoning.
Daarnaast is er ook nog een gerestaureerde zomerwoning die nu gebruikt wordt als hobby-bierbrouwerij, maar die (naast een inpandige garage) een mooie woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamer bevat.
De gasten in het hoofdgebouw kunnen gebruik maken van de woonkamer en de keuken beneden omdat de eigenaren hun eigen gedeelte aan de achterzijde kunnen gebruiken.
Het pand heeft een flinke, mooi aangelegde tuin voor de bewoners, de gasten kunnen gebruik maken van een eigen patio.
De eigenaar-bewoners hebben een grote slaapkamer en badkamer op de begane grond, zodat de wandelgangen van de gasten en bewoners elkaar niet kruisen, ondanks de aanwezigheid van gasten is de privacy volledig gewaarborgd.
Het pand is op loopafstand van restaurants, barretjes, winkels en het station met een halfuurs-treinverbinding met Amsterdam-Centraal, en op fietsafstand van het strand, bos en dichtstbijzijnde stad.
De start van de B&B was veelbelovend: alle weekenden waren vanaf het begin vrijwel altijd bezet, iedere gast was enorm enthousiast (gastenboek is in te zien) de eigenaresse werd echter ziek en de activiteiten moesten worden gestaakt.
Inmiddels wonen de eigenaren hier nog steeds met veel plezier, maar het B&B-gedeelte staat leeg en in deze tijd waarin de B&B's een vlucht nemen, is het ook anderen gegund om deze prachtige locatie te exploiteren.