Crowdfunding platform te koop aangeboden

Crowdfunding platform te koop aangeboden

Top 10 speler, intelligent overboekingssysteem waardoor rendement hoger is

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit crowdfunding platform als: de merknaam is zeer interessant en geschikt om per land uit te rollen vanuit een centrale organisatie met behoud van een lokaal karakter. domeinnamen zijn aanwezig.
Er zit nog meer potentie in dit crowdfunding platform als het benaderen van accountants, banken en actief deelnemen aan netwerkborrels gebeurt nu niet en is wel een logische stap.
Er zit nog meer potentie in dit crowdfunding platform als voor een overnamekandidaat die een groter vermogen beheert (bijv. family office) is er de mogelijkheid 'gegarandeerde plaatsing' te bieden. dit trekt zeker meer pojecten.
Andere redenen om dit crowdfunding platform te kopen
  • De markt voor crowdfunding gaat volgens alle onderzoeken verdubbelen. Met dit platform is een overname kandidaat startklaar om in die groei een rol te spelen.
Dit crowdfunding platform beschikt over waardevolle er is een netwerk met 800 investeerders die ook daadwerkelijk een rekening hebben.
Dit crowdfunding platform heeft 1 sterke merknamen in eigendom.
Dit crowdfunding platform heeft unieke producten / diensten die:
  • Het crowdfunding platform ondersteund allevier de mogelijkheden (doneren, presales, aandelen, lenen) en de combinaties daarvan.
Dit crowdfunding platform heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Het bouwen van een platform inclusief vergunningen en compliant aan alle regelgeving en met een investeerdersbase en projecten vergt een doorlooptijd van jaren
Een veranderingstraject zal dit crowdfunding platform goed doen
  • De huidige eigenaren hebben andere activiteiten naast dit bedrijf. Maar hier is 100% focus voor nodig op commercieel vlak bij het verwerven van nieuwe proposities
  • Minder / ander management
Er is synergie als dit crowdfunding platform samen gaat met een
  • Een partij die kan zorgen voor meer aanvragen/proposities Want die vormen de brandstof voor een platform als dit
Dit crowdfunding platform heeft landelijk veel loyale klanten.