Softwarebedrijf met onderwijs app zoekt MBI kandidaat

Softwarebedrijf met onderwijs app zoekt MBI kandidaat

Ready-for-market product zoekt sales/marketing professional met IT-kennis

Algemeen

Referentie:
BOSN16DR601A
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Softwarebedrijven, Website ontwerp en ontwikkeling, ICT overig
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

App geschikt voor basis onderwijs en KDV waarbij er voor school een portal is en voor alle ouders een app. Optimaliseert en integreert bestaande processen op scholen waar nu meerdere oude (technische) oplossingen voor zijn.

Diensten:

De software (broncode) inclusief de bijbehorende websites (sales & support) is aangeboden.

Doelgroep(en):

Non-profit instellingen, Consumenten - particulieren

Het product is ontwikkelt en ready-for-market. Door andere zakelijke initiatieven hebben wij besloten het product te verkopen. Het product is geschikt voor de circa 6500 basisscholen in NL en met een kleine aanpassing ook voor de Kinderopvangsector. Dit zijn eveneens 6000 locaties. De uitbreiding is mogelijk naar Belgie en het verdere buitenland.

Details

Dit softwarebedrijf staat te koop in verband met:
dit product is ready-for-market; we hebben meerdere producten ontwikkeld en keuze gemaakt om voor de vermarkting en doorontwikkeling voor dit product een partner of overname kandidaat te zoeken die dit goed kan. Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs 30-35K

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Softwarebedrijf met onderwijs app zoekt overname kandidaat

De app lost een aantal bestaande problemen op bij basisscholen en kinderopvang-organisaties . Deze worden nu door gemiddeld 8 verschillende tools opgelost. Integratie en betrokkenheid van ouders zijn de doorslaggevende factoren. Het jaarbedrag is laag, het betreft dus een volume-product dat ook internationaal kan worden uitgerold.

Gezocht wordt een overname kandidaat die een commerciële organisatie (of een licentiemodel) kan opzetten die enerzijds in volume kan verkopen aan basisscholen (vaak hun ICT coördinator) en anderzijds aan grote accounts in de kinderopvang markt. De app kan via een gratis proefperiode worden aangeboden en online of telefonisch worden verkocht. Voor de grotere ondernemingen (circa top 50/100) is een nog op te zetten meer persoonlijke, accountmanagement-benadering nodig. Vervolgens moet het product internationaal worden uitgerold.

Het product kan overgenomen worden.

Gerelateerde onderwerpen:
Softwarebedrijf met onderwijs app zoekt MBI kandidaat | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraag..

Lees verder