Innovatief en gezond afhaalrestaurant en delicatessenzaak te koop

Innovatief en gezond afhaalrestaurant en delicatessenzaak te koop

Innovatief en gezond concept, reeds twee maanden open, privé omstandigheden

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit afhaalrestaurant als de buitenkant van het pand moet nog worden aangepakt qua terras en gevel met de juiste uitstraling. het menu kan ook nog worden geoptimaliseerd op basis van de klantvraag.
Er zit nog meer potentie in dit afhaalrestaurant als omdat de volwaardige gezonde maaltijden geschikt zijn om meerdere keren per week te eten (i.t.t. bijvoorbeeld een snackbar). dit biedt veel mogelijkheden met bestaande klanten, acties etc..
Er zit nog meer potentie in dit afhaalrestaurant als er wordt nu kleinschalig bij de gemeente overwerkmaaltijden geleverd maar dit kan veel grootschaliger worden neergezet bij het nabij gelegen bedrijventerrein..
Andere redenen om dit afhaalrestaurant te kopen
  • Door privé omstandigheden wordt een vervanger voor de tweede compagnon gekocht. Qua inkoopconstructie is er behoorlijk wat flexibiliteit. Dit in overleg bij de juiste kandidaat.
Dit afhaalrestaurant beschikt over er is 50.000 euro opgehaald met een crowdfund actie bij meer dan 100 investeerders. dit is een goede indicatie dat dit innovatieve concept aanslaat bij een grote doelgroep.
Dit afhaalrestaurant heeft een uniek pand / locatie
  • 96m2 volledig ingericht casco pand op een horecastraat bij het winkelcentrum zonder directe concurrenten. Huur 2000 euro per maand.
Dit afhaalrestaurant heeft unieke productie-capaciteiten
  • Volledig ingerichte open keuken waar de klant de gerechten klaargemaakt ziet worden. Er kan met met meerdere mensen worden gewerkt voor grotere volumes.
Dit afhaalrestaurant heeft unieke producten / diensten die:
  • De eigenaar is echt een kok die kwalitatief zeer goede maaltijden maakt. Er zijn lovende recensies over de maaltijden
Dit afhaalrestaurant heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Volledig nieuw ingerichte zaak (deels via crowdfunding gefinancierd), partner kan direct instappen en slechts een klein deel van de financiële middelen inbrengen
Een veranderingstraject zal dit afhaalrestaurant goed doen
  • De activiteiten voor groei zijn duidelijk en laagdrempelig. Het wegvallen van de tweede compagnon zijn qua timing zeer ongunstig direct na de start. Anderzijds een mooie kans voor een ander
Dit afhaalrestaurant heeft regionaal veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De zaak is nog geen twee maanden open. Zit nu in de fase van organische groei maar kan door het wegvallen van de tweede partner niet doorgroeien