Internationale webshop te koop aangeboden in hondenproducten

Internationale webshop te koop aangeboden in hondenproducten

Europese verkooprechten van een A merk niche product

Kansen

Er zit meer potentie in deze internationale webshop als door ongunstige wisselkoersen met de pond is het rendement lager. dit is aandachtspunt dat de huidige ondernemer nog niet heeft aangepakt..
Er zit nog meer potentie in deze internationale webshop als het is mogelijk om aanvullende producten te leveren als dit wat exclusiever de duurdere producten zouden zijn. want daar is dze doelgroep naar op zoek.
Er zit nog meer potentie in deze internationale webshop als om een eigen merk te ontwikkelen is ongeveer € 25.000 nodig. dit is een afweging voor de overnamekandidaat.
Andere redenen om deze internationale webshop te kopen
  • Het is een overweging om producten onder private label op de markt te brengen. Dit vergt echter wel zeer strakke aansturing op het productieproces. Idealiter heeft overnamekandidaat productie in huis.
Deze internationale webshop beschikt over contracten met leveranciers en er is al jarenlang een zeer goede relatie met de fabrikant die zelf alleen in engeland verkoopt. als deze voorraad probleem heeft, leeft deze webshop zelfs in engeland.
Deze internationale webshop heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Deze internationale webshop heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze internationale webshop heeft een goed distributienetwerk
  • Er wordt via verschillende platformen verkocht zoals Amazon, Marktplaats en andere online platformen.
Deze internationale webshop heeft een uniek pand / locatie
  • Loods wordt gehuurd van familie waar ook de handling wordt uitgevoerd. De logistiek is hier voor te zetten of de voorraad kan verhuist worden naar eigen magazijn.
Deze internationale webshop heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Producten worden bij een Engelse toeleverancier ingekocht maar direct vanuit China naar Nederland verscheept
Deze internationale webshop heeft unieke producten / diensten die
  • Van uitstekende kwaliteit zijn
  • Kwalitatief hoogwaardige producten die worden gekocht door vermogende klanten of klanten die veel voor een hond over hebben
Een veranderingstraject zal deze internationale webshop goed doen
  • De huidige ondernemer vindt het moeilijk om groei te realiseren in deze nichemarkt. Het is echter wel mogelijk maar vergt uitgebreidere distributie en marketing
Er is synergie als deze internationale webshop samen gaat met een
  • Een ondernemer die deze webshop combineert met andere webshops of in staat is groei te realiseren maar dit vergt wel de nodige marketing investering
  • Concurrent