Software distributeur te koop aangeboden (hoge beschikbaarheidstoepassingen)

Software distributeur te koop aangeboden (hoge beschikbaarheidstoepassingen)

Exclusieve rechten in NL voor internationaal toonaangevende producten

Algemeen

Referentie:
BOSN16FN769A
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Advies en dienstverlening, Softwarebedrijven, ICT overig
Land:
Nederland
Regio:
Noord Brabant
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
0
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Een aantal software producten van A-merken met als gemeenschappelijk kenmerk dat ze geschikt zijn voor omgevingen met hoge beschikbaarheid. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met system integrators. Van diverse merken is het alleenrecht verkregen in Nederland, de Benelux en Frankrijk. Migratie projecten voor SAP omgevingen naar onder andere de Azure Cloud.

Diensten:

Partners en eindgebruikers worden ondersteund bij de technische implementatie van de software..

Doelgroep(en):

Bedrijven

Er worden een tweetal hoofdproducten aangeboden. Deze producten worden middels partners verkocht aan de eindklanten. Het bedrijf levert hiervoor wel de ondersteuning voor de implementatie op de locatie. Hiervoor is een medewerker beschikbaar die alle kennis en ervaring heeft. Naast het installeren, zorgt deze medewerker ook voor het onderhoud en support. Support is inbegrepen in de jaarlijkse licentiekosten. Daarnaast worden de uren voor implementatie-kosten en onderhoud wel doorberekend aan de partner/eindklant. Dit is de laatste jaren sterk toegenomen door hier meer de nadruk op te leggen. Naast deze 2 hoofdproducten worden nog een aantal kleinere producten aangeboden op basis van een SAAS contract.

Details

Deze software distributeur staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet € 500.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Software distributeur te koop aangeboden (hoge beschikbaarheidstoepassingen)

Deze softwaredistributeur is actief in een nichemarkt met hoge beschikbaarheids toepassingen. Het betreft tools en toepassingen aanvullend op een wereldwijd bekende technologie. Hiervan is een grote installed base in Nederland. Klanten komen via internet of de website van internationale software leverancier bij dit bedrijf terecht. Dit bedrijf heeft de exclusieve verkooprechten in Nederland in bezit

Naast verkoop wordt ook ondersteund bij implementatie en support. Het is dus een zeer kennis intensief bedrijf en klanten zijn ook technisch onderlegd. Gezocht wordt naar een kandidaat die het bedrijf commercieel kan verder bouwen. Enerzijds door het aantal resellers te vergroten. Anderzijds door nieuwe technologieën te introduceren. De huidige eigenaar kan nog over een periode van zo'n vijf jaar operationeel afbouwen. Hierdoor zijn diverse overnameconstructies bespreekbaar. Hij wil echter niet meer de operationele eindverantwoordelijkheid.

Gerelateerde onderwerpen:
Software distributeur te koop aangeboden (hoge beschikbaarheidstoepassingen) | Software distributeur te koop gevraagd (hoge beschikbaarh..

Lees verder