Tijdelijke woonunits verhuurbedrijf te koop aangeboden

Tijdelijke woonunits verhuurbedrijf te koop aangeboden

70 zelf ontwikkelde woonunits, goede vaste klanten met lange contracten

Kansen

Er zit meer potentie in dit verhuurbedrijf als het is mogelijk regionaal of buiten de regio uit te breiden. daarnaast zijn er ook weer nieuwe type (duurzame en onderhoudsvriendelijke) woonunits in ontwikkeling.
Er zit nog meer potentie in dit verhuurbedrijf als het is zelfs mogelijk om woonunits voor andere verhuurbedrijven te produceren en dus voor de verkoop. dit gebeurt nu op zeer kleine schaal voor bijvoorbeeld aannemers.
Andere redenen om dit verhuurbedrijf te kopen
  • De eigenaar is zeer flexibel in het overnemen van alleen voorraadinventaris, het gehele bedrijf en het vastgoed wel of niet.
Dit verhuurbedrijf beschikt over contracten met klanten, designs en de woonunits zijn zelf ontwikkeld en onderscheiden zich door uitstraling, isolatie en het prettige woonklimaat..
Dit verhuurbedrijf heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom.
Dit verhuurbedrijf heeft een uniek pand / locatie
  • Het bedrijfspand/loods staat op een hectare grond. Het vastgoed kan worden gekocht, gehuurd of helemaal geen onderdeel uitmaken van de overname
Dit verhuurbedrijf heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Vijf medewerkers op locatie zijn verantwoordelijk voor onderhoud en bouw van woonunits. Hierin wordt de beschikbare arbeidscapaciteit maximaal benut
Dit verhuurbedrijf heeft unieke producten / diensten die
  • Door de relatieve kleinschaligheid ervaren klanten een hoge service
Dit verhuurbedrijf heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Er is ongeveer € 1.000.000 aan woonunits en containers in bezit. Dit is noodzakelijk om verhuur activiteiten te ontplooien
Een veranderingstraject zal dit verhuurbedrijf goed doen
  • De huidige eigenaar wil na de crisisperiode het bedrijf niet groot uit te bouwen. Maar mijn eigen woonunits en productie daarvan is dit wel een logische stap
Er is synergie als dit verhuurbedrijf samen gaat met een
  • Omdat logistieke kosten een issue zijn in deze branche. Is een kandidaat met een vergelijkbaar bedrijf die in deze regio wil uitbreiden een logische overnamekandidaat.
Dit verhuurbedrijf heeft regionaal veel loyale klanten.
Dit verhuurbedrijf heeft een vaste inkomstenstroom
  • Veel vaste klanten die jaarlijks voor langere periodes woonunits huren. Over het algemeen langer dan 10 weken. Anders is er een toeslag van toepassing.
50 procent van de omzet van dit verhuurbedrijf ligt contractueel vast