Unieke motorgerelateerde webshop te koop, met werkplaats en winkel

Unieke motorgerelateerde webshop te koop, met werkplaats en winkel

De webshop is al een van "de" shops, maar kan absoluut marktleider worden

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Unieke motor gerelateerde webshop met werkplaats en winkel

Deze motor gerelateerde webshop zet ongeveer € 250.000 per jaar om. Daarnaast genereert ook veel traffic naar de winkel een werkplaats waarmee de omzet verdubbeld wordt. Er vindt geen verkoop van motoren plaats. Daarmee is het eigenlijk een motorzaak 2.0. De winkel en werkplaats zijn gevestigd in een pand van 750 m² met een zeer lage huur. Door de traffic via de webshop is ook geen zicht locatie noodzakelijk.

De webshop heeft een extreem groot assortiment, hier ligt dan ook de echte groeikans. Een ondernemer die dit online verder uitgebouwd, heeft de mogelijkheid om de absolute standaard in Nederland te worden. Want die is er nog niet. Uiteraard kan de winkel en de werkplaats daar ook van profiteren. Maar deze hebben een andere kostenstructuur waardoor een tweede vestiging bijvoorbeeld niet direct logisch is. Het is zelfs mogelijk om de werkplaats en winkel te sluiten.

De eigenaar kan nog ongeveer een jaar meewerken voor een nette overgang. Dit is het wel aan te raden gezien de complexiteit van een online bedrijf aan de ene kant en een arbeidsintensieve motorspeciaalzaak aan de andere kant.