Internationale handelsonderneming te koop met eigen merk voedingssupplementen voor huisdieren

Internationale handelsonderneming te koop met eigen merk voedingssupplementen voor huisdieren

Internationale distributie, zeer hoogwaardige R&D, unieke formule

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN16FZ888A
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Groothandel in levensmiddelen, Handelsonderneming, Overige groothandel
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Zeer hoogwaardige lijn voedingssupplementen voor honden en katten. Ontwikkeld in een internationale R & D omgeving. Deze worden verkocht onder eigen merk of als Private Label. Daarnaast worden ook producten van derden verkocht.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

De eindgebruikers zijn bezitters van honden en katten waarvan de dieren gezondheidsproblemen hebben en dus vaste gebruikers zijn. Naast een eigen webshop wordt aan (internationale) distributeurs, groothandels en webwinkels geleverd.

Details

Deze handelsonderneming staat te koop in verband met:
de eigenaar van het merk heeft als business development manager met een team van wetenschappers een lijnontwikkeld in dienst van een beursgenoteerde multinational. door reorganisatie is hij uitgestapt en mocht het merk meenemen. hij wil nu weer samenwerken in een team om zo de omzet van het merk en producten te laten stijgen, de potentie is zeker aanwezig. Indicatieve omzet € 200.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Internationale handelsonderneming te koop met eigen merk voedingssupplementen voor huisdieren

De eigenaar van dit product heeft dit product ontwikkeld in dienst van een een beursgenoteerde onderneming. Hier liggen forse investering aan ten grondslag. Door de strategische heroriëntatie van het bedrijf en daaropvolgende reorganisatie heeft hij (volledig legaal) het product en alle rechten meegekregen. De ontwikkelde receptuur is in bezit van de eigenaar. Door een jarenlange ervaring als (marketing) manager en zelfstandig ondernemerschap heeft de eigenaar een brede kennis opgebouwd, inclusief productontwikkeling.

Het product wordt onder eigen merk in diverse landen van Europa verkocht via distributeurs. En het wordt onder private label aangeboden. Daarnaast komt circa 30% van de omzet via de eigen webshop binnen. Dit zijn particulieren die zeer trouw zijn en het merk jarenlang gebruiken.

Hij is op zoek naar een partner of onderneming die de distributie kan op schalen. De meest logische kansen liggen in Engeland, Scandinavië, Frankrijk en China. Hij wil zelf betrokken blijven bij de onderneming. De eigenaar is zeer flexibel met betrekking tot de financiële en operationele c..

Lees verder