Grote dameskledingwinkel te koop in Gelderland

Grote dameskledingwinkel te koop in Gelderland

325 m verkoopvloeroppervlak, klanten komen speciaal naar deze winkel

Algemeen

Referentie:
BOSN16HN959A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kledingdetailhandel, Kadowinkel, Schoendetailhandel, Sportzaken
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Het gaat hier om een hal met een verkoopoppervlakte van 325 m2. Uitermate geschikt om op te delen in meerdere units om zo een SHOP-IN-SHOP verkoophal te creëren. Bestemming is Mode en Modeaccessoires.

Diensten:

Er is veel inventaris aanwezig: presentatiewanden, hang-leg systemen, spots, geluidsinstallatie, kantoor incl. meubilair, keuken, toilet, koffiehoek, lichtbak buiten van 4 meter hoog.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

In de vorige situatie (dames- en herenmode) kwamen klanten uit de verre omgeving (+ 30 km). Mede door het inzetten van Social Media heeft de hal op zich al een grote bekendheid.

Details

Deze dameskledingwinkel staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet € 100.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Grote dameskledingwinkel te koop Gelderland

Deze dameskleding van 325 m² vloeroppervlak bestaat nu een aantal jaar en heeft een behoorlijke vaste klantenkring in een brede regio. Dit is te danken aan het assortiment van dameskleding inclusief grote maten. Hier is nauwelijks aanbod voor in de regio. Door samenloop van omstandigheden zit er een retail vergunning op het huurpand. Het pand is gelegen op een industrieterrein net naast het dorp. Hierdoor komen klanten actief naar de winkel met een koopintentie en een gevulde portemonnee. Helaas moet de huidige eigenaar door persoonlijke omstandigheden het bedrijf overdragen.

De dameskledingwinkel leent zich goed om door te ontwikkelen naar bijvoorbeeld grote maten. Hierdoor wordt het een meer gespecialiseerde winkel en het bereik in de doelgroep nog groter. Nu komen klanten via Facebook, e-mail en modeshows naar de winkel. Maar dit kan nog veel actiever worden uitgenut dan nu het geval is. Daarnaast leent de omvang van de locatie zich ook voor online verkoop of een groothandelsfunctie. Kortom een mooie opstap voor een modebewuste ondernemer.

Gerelateerde onderwerpen:
Grote dameskledingwinkel te koop aangeboden in Gelderland | ..

Lees verder